Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Onderdelen voor VW Kever

Ben je in het trotse bezit van een VW Kever? Of je nou een oldtimer hebt of een nieuwer model, hèt adres voor Kever onderdelen vind je bij Paruzzi. Paruzzi bestaat sinds 1989 en is gespecialiseerd in VW Kever onderdelen. En voor zo’n speciale auto wil je natuurlijk het allerbeste! Wij bieden goede kwaliteit en snelle service. We hebben meer dan 250 merken en hebben ook nog een eigen productielijn. Ook voor originele Kever onderdelen kan je bij ons terecht omdat we official dealer zijn van VW Classic Parts

Historie van de Kever

De VW Kever werd gebouwd van 1938 tot 2003. Van alle Volkswagens is de Kever het bekendste model. Er werden er meer dan 20 miljoen geproduceerd. De Kever werd in de Tweede Wereldoorlog ontworpen, om te functioneren als auto voor het volk. Er is in de loop van de jaren best veel veranderd aan de Kever. Zo had de auto in het begin een hele kleine achterruit. De achterruit is met de jaren steeds groter geworden net als op een gegeven moment de voorruit. De Kever kent vele modellen, waaronder de bekendste onder andere de Brilkever, Ovaaltje, Superbeetle en de New Beetle zijn. Deze leuke en prachtige auto is de op één na meest verkochte auto ter wereld.    

 

 

Onderdelen voor klassieke VW

Zowel in de winkel als online kan je VW onderdelen kopen voor de Karmann Ghia, type 3, type 4, VW Bus, type 181, Kever en de derde generatie Bus, de T25 of T3 Bus. Paruzzi is de nummer 1 webwinkel van Europa in VW onderdelen. Wij zijn gespecialiseerd en actief over de hele wereld. Er is de eigen Paruzzi onderdelenlijn en er wordt gewerkt met meer dan 250 verschillende merken van fabrikanten. Bij elk onderdeel in de webshop wordt het merk vermeld, zodat je altijd weet wat je precies koopt.

Catalogus

Een fijne aanvulling op de webshop is de catalogus. Een keer per jaar komt de catalogus uit. Inmiddels is er alweer de 10e editie. Deze catalogus is er in 7 varianten, voor elk type klassieke Volkswagen een eigen gebundeld boekwerk. Zo is er voor ieder wat wils!

https://www.paruzzi.com/nl/