Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Wat heb je nodig om lekker te koken?

Als het tijd wordt voor een nieuwe keuken komt er een hoop op je af. Zoveel om over na te denken. Ga je koken op gas, op keramisch of kies je toch inductie? Kies je voor een oven en een magnetron, of heb je te weinig ruimte en moet je een combi-magnetron kiezen? Wat voor afzuigkap?

Wil je een vaatwasmachine van een A-merk, of toch liever een goedkoper model? Wordt de afwas eigenlijk schoner in een duurdere vaatwasser? En de koelkast, moet die een geïntegreerde vriezer hebben, of ga je voor een aparte vriezer? Traditioneel Europees, of naar Amerikaans model – inclusief ijsklontjes? Wil je een warmwaterkraan, of zo eentje waar het water al kokend uitkomt? Is dat wel veilig met kinderen?

Wat voor kleuren wil je, welke kastindeling, welke handgrepen, welke…

Het kan je al snel een beetje gaan duizelen. En dat is jammer, want daardoor vergeten de meeste mensen één onderdeel van hun keuken. Dat element is het plafond. Bijna niemand denkt hierover na. En dat is jammer, want de impact van het plafond op de leefbaarheid van je keuken is enorm.

Denk maar na: bij koken komt veel vocht en warmte vrij. En deze combinatie levert een perfect klimaat voor schimmelvorming. Schimmelvorming in de keuken is lelijk en onhygiënisch.

De oplossing: het ideale keuken plafond

Gelukkig is de oplossing nabij: een kunststof spanplafond van Plameco. Toegegeven, ook hier moet je even voor gaan zitten, want je hebt een ruime keuze uit kleuren, motieven en afwerking. Maar dan ben je ook voor lange tijd klaar met je plafond. Stem het plafond af op je keuken en je hebt er geen omkijken meer naar. Doordat je verlichting in het plafond geïntegreerd kan worden blijft hier geen stof op achter. En het onderhoud? Af en toe een vochtige doek erover en je bent klaar.

De plafonds van Plameco zijn vochtwerend, hittebestendig en brandveilig.

Ook de installatie van een Plameco-plafond is zo simpel als het koken van een eitje. Het plafond wordt vooraf op maat gemaakt. Door het gepatenteerde ophangsysteem kunnen de installateurs het plafond binnen een dag installeren. En je hoeft er niet eens meubels voor te verplaatsen. Het aanbrengen van een Plameco spanplafond is dus echt de finishing touch van jouw nieuwe keuken!

https://plameco-engelen.nl/