Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Avontuurlijk de boom in

Als kind wist je het al. Nergens zit je zo lekker als in de kruin van een boom. Hoe hoger, hoe beter. En als je echt een goed plekje had gevonden, ging je een geheime boomhut bouwen. Jouw eigen plekje. Hoog verheven boven de drukte op de grond. Een plekje waar niemand mag komen, tenzij ze het wachtwoord weten. Een boomhut combineert een gevoel van veiligheid en geborgenheid met het avontuurlijke.

Hoe lang is het geleden dat je hiervan hebt kunnen genieten? Best lang, of niet? Maar wist je dat je ook nu nog kunt genieten van het klassieke boomhut-gevoel? Bij Glampings.nl kun je kiezen uit een aantal types in meerdere landen. Kies voor de boomhut in Italië, waar je wakker wordt met ontbijt op bed. Waan je in een sprookje in Tripsdrill of blijf lekker dicht bij huis en overnacht op de Veluwe in Otterlo.

Geschikt voor het hele gezin of voor saampjes

De boomhutten op Glampings.nl zijn geschikt voor het hele gezin. Je hoeft geen Tarzan te zijn om boven te komen, je gebruikt gewoon de trap. Natuurlijk zijn alle boomhutten voorzien van comfortabele slaapkamers, een woonkamer, eigen keukentje en sanitair. Sommige boomhutten hebben zelfs een privé hot-tub!

Dat is wel wat anders dan die lekkende hut van vroeger, waar de wind door de kieren waaide. Het past ook helemaal binnen het idee van Glamping. Glamping staat voor Glamorous Camping: het avontuurlijke van kamperen met de luxe van een hotel. De boomhutten staan op een terrein waardoor alles binnen handbereik ligt. Huur een fiets, gebruik de sauna en stuur de kinderen naar de speeltuin om zich daar uit te leven.

Maar ook voor stellen is de boomhut een geweldig liefdesnestje. Lekker tegen elkaar aangekropen zien hoe de wereld aan je voeten ligt.

En ’s avonds? Dan zoek je een restaurantje in de buurt, of kook je een eenvoudig gerecht in je eigen keuken. En de echte avonturier? Die steekt natuurlijk de barbecue aan. Wijntje erbij, puur genieten. Eigenlijk zouden alle huizen in bomen gebouwd moeten worden. Probeer zelf ook eens een boomhut overnachting bij Glampings.nl.

https://glampings.nl