Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Waarom Mazda CX-5 occasions aantrekkelijk zijn?

Vind je online een aantal Mazda CX-5 occasions, zorg dan dat je er als de kippen bij bent. Deze Mazda’s zijn namelijk erg gewild en voor je het weet vis je achter het net. De Mazda CX-5 is populair vanwege onder meer de zeer krachtige motoren en de enorme ruimte die de auto te bieden heeft.

De zeer krachtige motoren maken het een zeer gewilde auto

Mazda werkt met de CX-5 alleen met de zeer krachtige SkyActiv motoren, die zowel in diesel- als in benzine-uitvoering beschikbaar zijn. Wie denkt dat de Mazda daarmee veel brandstof verbruikt, heeft het helemaal mis. De auto rijdt namelijk erg zuinig en valt ook op door de enorme ruimte die het biedt. De bagageruimte van de compacte SUV is al groot, door de achterbank in te klappen wordt die ruimte nog eens verder vergroot. Voorts gelden zeker ook de Mazda CX-5 occasions als de perfecte auto om met de caravan op vakantie te gaan.

Je kunt altijd een keer te maken krijgen met pech onderweg

Opletten dus, als er Mazda CX-5 occasions te koop worden aangeboden. Hoewel ook deze Mazda’s vaak een baken van betrouwbaarheid zijn, kun je uiteraard altijd een keer te maken krijgen met pech onderweg. Pech hulp nodig? Zonder daar een abonnement voor nodig te hebben kun je dan prima een beroep doen op RoadGuard, een ruim 800-koppig leger in de vorm van automonteurs.

Zo zie je precies wanneer de monteur bij je is

Je belt ze gewoon en doorgaans zijn ze binnen dertig minuten bij je om je verder te helpen. Je betaalt gewoon voor de service die verleend wordt. Op een speciale app kun je steeds zien waar de monteur die je komt helpen is en zie je dus hoe lang het nog duurt voor die bij jou is.