Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Waarom je moet kiezen voor een interactief presentatiescherm in jouw vergaderruimtes

Waarom je moet kiezen voor een interactief presentatiescherm in jouw vergaderruimtes

Moderne vergaderruimten zijn veel meer geworden dan ouderwetse vergaderruimtes. Het zijn ruimtes geworden voor teamwork, brainstorming, actieve samenwerking en andere probleemoplossende activiteiten. En dankzij de voortschrijdende technologie is dit allemaal mogelijk. Met een verscheidenheid aan all-in-one oplossingen die passen bij de behoeften van uw bedrijf, is het mogelijk om een geweldige investering te doen voor u en uw team. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het inzetten van presentatieschermen, een uitstekend idee als u een meer collaboratieve en boeiende vergaderruimte wilt creëren.

Wat zijn de voordelen van interactieve presentatieschermen op uw werkplek?

  1. Communicatie op de werkplek

Communicatie op de werkplek kan moeilijk te onderhouden zijn. Met interactieve presentatieschermen kunt u echter eenvoudig zaken als roosterwijzigingen, belangrijke informatie, aankondigingen en meer weergeven op een enkel commercieel display. U kunt ook opties voor afstandsbediening hebben, wat betekent dat u informatie kunt bijwerken van overal in uw bedrijf of thuis.

 

  1. Collaborative workspaces

Samenwerkingsruimten worden steeds populairder onder vergaderruimtes en zakelijke organisaties. Deze zogeheten ‘collaborative workspaces’ maken het mogelijk om met uw team te brainstormen en ideeën te creëren. Deze schermen maken daarnaast ook een veilige en soepele discussie mogelijk zonder het gedoe van het terugvinden van eerdere notities of het delen van bestanden op het apparaat zelf.

 

  1. Efficiënt zakendoen

Slimmere vergaderruimten zijn essentieel voor efficiënt zakendoen en organisatie. Met opties voor delen op afstand en delen in groepen hoeft u zich geen zorgen te maken of iedereen wel op tijd de juiste informatie krijgt. Dit kan zorgen voor een beter tijdbeheer, wat op zijn beurt weer zorgt voor meer samenwerking bij ideeën of projecten.

 

  1. Lage Total Cost of Ownership (TCO)

De Total Cost of Ownership (TCO) is lager dan die van projectoren en dergelijke. Total cost of ownership verwijst naar verborgen kosten zoals onderhoud of vervanging van onderdelen. In tegenstelling tot projectoren is het niet nodig lampen te vervangen of voortdurend een grondige reiniging uit te voeren. Bij de interactieve schermen installeert u het apparaat en kunt u direct aan de slag.

https://ctouch.eu/nl/presentatieschermen