Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

3 grote voordelen van een vrijstaande elektrische haard

Geen installatiekosten, eenvoudige en gebruiksvriendelijke installatie. Dit zijn herkenbare voordelen van een vrijstaande kachel. Bij dit model hoef je alleen maar een locatie te kiezen en de stekker in het stopcontact te steken. Neem vervolgens de afstandsbediening en druk op de aan / uit-knop om het werkelijke vuurbeeld te zien. Door het kleine formaat van de zelfdragende haard zijn de plaatsingsmogelijkheden eindeloos. Bijvoorbeeld naast de bank, aan de eettafel of midden in de woonkamer. Bekijk hieronder de voordelen en bedenk waar de kachel prachtig tot zijn recht komt.

Gemakkelijk te installeren
Veel liefhebbers van open haarden vallen voor de magie van elektrische haarden. Elektrische haarden hebben een lange weg afgelegd en zijn nu een serieuze vervanger voor de vertrouwde gas- en houtkachels. Vooral vrijstaande elektrische haarden trekken momenteel de aandacht. Zo bieden vrijstaande elektrische haarden veel mogelijkheden. Eenvoudig te installeren zonder ingewikkelde installatie of grote aanpassingen. Standalone elektrische haarden kunnen overal voor ontspanning zorgen, zolang er een stopcontact is. Je kunt hem dus overal neerzetten en al snel veel gezelligheid en sfeer in huis halen.

Klassiek of modern?
Het aantal beschikbare modellen voor vrijstaande elektrische haarden neemt met de dag toe. Sommige modellen zijn compact en nemen weinig ruimte in beslag, terwijl andere vrijstaande elektrische haarden extra groot zijn en snel alle aandacht trekken. Vrijstaande elektrische haarden kunnen het klassieke beeld van een haard nabootsen, maar steeds verrassendere designelementen geven een geheel nieuwe impuls aan het “haard”-concept. 

Het nieuwe vuur
Lange tijd werd de elektrische haard niet serieus genomen. Het vuur was overduidelijk nep en het beeld grofkorrelig en voorspelbaar. Deze imagoschade is nog steeds een beetje aan de elektrische haard blijven kleven, maar dit is niet terecht. Grote spelers in de haardenmarkt hebben flink geïnvesteerd in het elektrische vuur en het resultaat is overduidelijk. Met slimme belichting en doordachte trucs lijkt het vierde element nu daadwerkelijk getemd. Van levensechte vlammen tot onwerkelijk realistische rook, de elektrische haard van nu is iets dat je gezien moet hebben! De voordelen van een vrijstaande elektrische haard zijn zo groot dat de toekomstige haard wel eens elektrisch zou kunnen zijn!

https://www.haardenexpert.nl/