Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Waar moet jij op letten als je een auto wilt gaan huren in Sittard?

Je wilt een huurauto kunnen huren bij een autoverhuur in Sittard, zonder allerlei gekke voorwaarden en addertjes onder het gras. Maar autoverhuurbedrijven willen je een huurauto zo goedkoop mogelijk aanbieden, om je vervolgens van je geld te beroven. Verhuurmaatschappijen worden steeds sluwer. In deze blog vertellen we je waar jij op moet letten bij het huren van een auto, zodat je niet opeens hoeft te schrikken van een peperdure rekening.

Onbeperkt aantal kilometers

Er is in Sittard een autoverhuur waar je tegenover een betaalbaar tarief met de auto mag rijden. Wat je niet verteld wordt, is dat je voor elke kilometer die je extra rijdt, een belachelijke kilometervergoeding moet betalen. Er staat bij sommige autoverhuurmaatschappij dat je tegenover 60 of 100 kilometer per dag vrij mag rijden. Je betaalt soms weleens 60 cent per kilometer. Dat loopt flink op.

Welk bedrag er wordt gereserveerd

Let erop dat het bedrag wat gereserveerd is op je creditcard, niet hoger is dan je limiet. Wist je dat goedkopere creditcards van banken vaak een limiet van 2500 of 1000 euro hebben? Wanneer je in Sittard bent en je hebt je limiet niet gewijzigd, en je blijkt meer te moeten betalen voor je huurauto dan 2500 euro, heb je een probleem. Je hebt niet voldoende geld om je huurauto te betalen. Je enige alternatief is om een full-insurance af te sluiten voor 23 euro per dag. Denk daarbij ook aan andere uitgaven die je die maand al met je creditcard hebt gedaan.

Schoonmaak- en servicekosten

Naast schoonmaakkosten staan er bij een autoverhuur in Sittard soms ook servicekosten apart in de voorwaarden. Servicekosten mag je later, bovenop je huurprijs, betalen bij het ophalen van je huurauto. Hier moet je op letten.

Misschien denk je dat een auto huren in Sittard betekent dat je meteen een lekker schone auto mee krijgt. Het schoonmaken van een auto zou een service moeten zijn van het autoverhuurbedrijf. Je kunt behoorlijk teleurgesteld worden. Je mag als klant zelf soms voor het schoonmaken betalen. Bedragen voor schoonmaakkosten kunnen oplopen tot wel 110 euro. Bereid je voor op onverwachte kosten door de voorwaarden zorgvuldig door te nemen. 

Een huurauto met schade

Er zijn autoverhuurbedrijven in Sittard waar je aanwezige schades van je huurauto niet aangekruist bij een kopie van de verhuurovereenkomst die je mee krijgt. Je kunt aansprakelijk worden gesteld voor schades die je zelf niet hebt veroorzaakt, wanneer ze niet staan aangegeven. Dit is dus ook een belangrijk punt om op te letten bij het huren van je auto. Adrem in Sittard is een goede autoverhuur in Sittard waar er geen onverwachte kosten zullen worden verrekend. Hier kun je met een gerust hard de voorwaarden doorlezen en een auto huren. Ben je toch op zoek naar een bestelbus en niet naar een auto? Bij Adrem Limburg kun je ook een verhuisbus huren in Sittard.

Volle tank

Het is een sluwe voorwaarde, maar bij sommige autoverhuurbedrijven in Sittard staat er in de voorwaarden dat je de auto volgetankt mee krijgt, maar dat je hem leeg terug moet brengen. Je wilt nooit het risico nemen dat in Sittard gestrand raakt. Wanneer je jouw tank niet leeg inlevert, zullen zij hem gaan voltanken op jouw kosten. Je zult dan flink moeten dokken.

Een auto huren in Sittard

Wil jij een auto huren in Sittard van een betrouwbare autoverhuurmaatschappij? Wist je dat er in Sittard wel tien autoverhuurbedrijven zijn waar je een auto kunt huren? Keuze genoeg dus, wanneer je rond wilt rijden in Sittard met een huurauto! Sittard is een stad in Limburg. Deze stad had in 2019 al meer dan 37.000 inwoners en is via veel autowegen, zoals de A2, A76, N276, N294, N297 en 56 goed bereikbaar. Sittard grenst aan Duitsland en aan de Maas, die de grens met België vormt.

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/auto-huren-sittard/