Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Vakantie hoeft niet ver te zijn

Ken je dat gevoel, dat je op je werk zit en dat je er even he-le-maal geen zin meer in hebt? Elke dag hetzelfde gezeur. Misschien is het de manager die teveel micro-managet. Misschien is de afdeling onderbezet. Of misschien zit je vast in een sleur. Maar je moet er gewoon even tussenuit. Maar waarheen? Je hebt allang niet meer genoeg vakantiedagen voor een paar weekjes naar, bijvoorbeeld, Thailand.

Gelukkig hoef je niet ver te reizen om in een heel andere omgeving terecht te komen. Want wat zoek je eigenlijk op vakantie? De ideale vakantiebestemming combineert frisse buitenlucht met een gastvrije bevolking. Natuurlijk moet je er lekker kunnen eten.

Ook is het fijn als de omgeving een beetje mooi is. Bijvoorbeeld met mooie bossen waar je een ontspannen wandeling kunt maken. Als je een fiets kunt huren kun je ook een fietstochtje maken om meer van de omgeving te zien. Voor de romantiek is het fijn als er eeuwenoude landgoederen zijn.

Voor de broodnodige afwisseling is het ook fijn als er een paar leuke dorpen of stadjes in de buurt zijn, waar je een terrasje kunt pikken of lekker kunt snuffelen op een markt. Misschien wil je ook een dagje naar een dierentuin of attractiepark. Zolang het allemaal maar op een wat rustiger tempo kan dan in het “normale leven”. Vakantie draait uiteindelijk maar om twee dingen: ontspannen en onthaasten.

Maar waar vind je zoiets?

Simpel: in Twente.

Vlakbij, toch helemaal elders

Het is een rit van geen twee uur en toch ben je al in een hele andere omgeving. Twente heeft voor iedereen wat te bieden. Onze tip: ga kamperen. Vraag ons niet waarom, maar als je kampeert slaap je beter dan ooit. Misschien dat het de frisse buitenlucht is. Misschien is het omdat je de stress van alledag helemaal los kunt laten. Maar wat het ook is, het is tijd voor Twente.

Kijk vandaag nog op www.visittwente.nl en zoek de camping in Twente uit die het beste bij je past.

Oh, en de campings hebben vaak gratis WiFi. Toch willen we je uitnodigen om de telefoon even een paar daagjes uit te zetten.

https://www.visittwente.nl/overnachten/