Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Hou jij het droog in het najaar?

Het Nederlands klimaat staat, ondanks de steeds warmere zomers, nog steeds bekend als onstuimig. De verwachting is dat het weer zelfs nog onstuimiger gaat worden, met hetere zomers maar ook met heftigere regenval. Hou jij het de komende herfst droog binnen? En de jaren erna? Het antwoord op die vraag hangt af van de manier waarop je jouw dakonderhoud hebt geregeld.

Het maakt niet uit of je een particulier woningbezitter bent, of iemand die verantwoordelijk is voor bedrijfsmatig vastgoed. Je dakonderhoud verdient enige aandacht.

Ervaring loont

Roofing Service Nederland is al ruim 45 jaar dé expert op het gebied van dakonderhoud en dakbeheer. In de loop der decennia hebben de professionals van deze onderneming geleerd wat werkt. De methodes die zich hebben bewezen worden in ere gehouden. Tegelijkertijd wordt fors geïnvesteerd in nieuwe kennis. De dakdekkers van Roofing Service Nederlandd gaan regelmatig op cursus om zich de nieuwste technieken eigen te maken. Zo kan RSN de hoogste kwaliteit garanderen. En dat met landelijke dekking (inclusief de Waddeneilanden)!

Calamiteiten

Als je dak lekt, wil je zo snel mogelijk een oplossing. Roofing Service Nederland heeft een 24/7 paraatstaand calamiteitenteam. Daardoor kunnen de vakmensen op korte termijn aanwezig zijn om dakproblemen aan te pakken.

Planmatig dakonderhoud

Een calamiteitenteam is leuk, maar het liefst wil je problemen voorkomen door goed dakonderhoud te plegen.

Het beste pak je dakonderhoud planmatig aan. Daarom begint Roofing Service Nederland altijd met een uitgebreide inspectie van de conditie van je dak. Op basis hiervan kan bepaald worden welke onderhoudsmaatregelen in de komende jaren uitgevoerd moeten worden. Denk aan klein onderhoud, zoals het schoonhouden van de dakgoot, maar ook het vervangen van naadverbindingen of gescheurde dakbedekking. Vaak kunnen kleine gebreken al ter plekke worden aangepakt.

In het inspectierapport worden ook de kosten van het dakonderhoud in de komende jaren inzichtelijk gemaakt. Zo weet u altijd waar je aan toe bent, en voorkom je dat je tijdens een herfststorm in de weer moet met emmertjes en pannen.

Neem vandaag nog contact op met Roofing Service Nederland en kijk hoe je jouw dak op orde kunt houden.

http://roofingservice.nl