Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Jouw huis, jouw stijl!

Waarschijnlijk herken je dit wel: toen je voor het eerst “uit huis” ging, richtte je je huis in met meubels die toevallig voorhanden waren. Een oude kast van je ouders, een bankstel van je oom en een tafel van marktplaats. En dat was ook prima, want je had niets anders.

Maar inmiddels ben je een paar jaar verder. En het valt steeds meer op dat je interieur toch wel een beetje sleets begint te worden. En laten we eerlijk wezen: het is een rommeltje. Een mengelmoesje van stijlen. Bovendien: als je interieur een weergave is van jouw persoonlijkheid is, wat zegt dit dan over jou? Het wordt tijd voor iets nieuws. Voor een interieur dat niet alleen functioneel is, maar ook bij jouw persoonlijkheid past. Een interieur waar je blij van wordt.

Alles voor jouw interieur

Living99 heeft alles wat je nodig hebt om jouw eigen smaak tot uiting te brengen in je interieur. Van lampen in industrieel design, tot minimalistische boekenkasten. Zoek jouw favoriete eetkamertafel uit en ga vervolgens speuren naar de perfecte bijpassende stoelen. Bij Living99 kun je naar hartenlust combineren. Modern met landelijk, of industrieel. Stoer of verfijnd. Ook voor de bijpassende woonaccessoires kun je je hart ophalen.

Steeds de nieuwste trend

Het loont ook om regelmatig terug te komen, want Living99 is continue op zoek naar nieuwe producten. Zodra er een nieuw stuk is gevonden, wordt dit toegevoegd aan de webshop. Geen seizoensselecties dus, maar steeds de nieuwste ontdekkingen.  Daardoor kun je zomaar van de ene op de andere week een nieuwe designmeubelstuk aantreffen. En misschien is dat wel nét het stuk wat jouw woning nodig heeft.

Online woonwinkel Living99

Het hele assortiment design meubelen is te bekijken in de showroom in Zevenaar, maar op de online woonwinkel van Living99 is het al lekker shoppen. Zoek op soort meubel (tafels, stoelen) of filter op de ruimte (bijvoorbeeld werkplek, of woonkamer). Laat je inspireren in de webshop en lees de interieur blog van Living99 om inspiratie op te doen. Je doet geheid nieuwe ideeën op om je huis steeds meer naar eigen smaak in te richten. Stukje voor stukje, stoel voor stoel kom je dichter bij een interieur dat als het ware een extensie van jezelf is.

https://living99.nl/