Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Nog een keer beesten en feesten in Breda

Het is niet te geloven, maar je beste vriend heeft een vrouw zo gek gekregen om de rest van haar leven met hem door te willen brengen. Ze gaan trouwen! En als je beste vriend gaat trouwen, dan wil je hem natuurlijk het beste vrijgezellenfeest dat ooit gehouden is geven. Daarvoor ben je op de juiste plek in Breda, een vrijgezellenfeest in Breda is ideaal!

Breda?

Misschien dat je nu een beetje verbaasd kijkt. Want voor veel mensen is Breda niet de eerste stad waaraan ze denken bij een vrijgezellenfeest. Toch heeft Breda alles wat je jezelf maar kunt wensen voor jullie “stag night”. Ga maar na: Breda is een studentenstad én deze stad ligt in Noord-Brabant. Elk voor zich zijn deze eigenschappen al goed voor een bruisend nachtleven, maar voeg de twee bij elkaar en je hebt écht een top uitgaanslocatie!

Bachelor in de Buggy

Trek de hele dag uit om met al je vrienden gave dingen te doen. Haal je shot adrenaline door in een bugrider off-road te gaan. Met 55 km/u raggen door de blubber. En vooral niet remmen in de bochten! Door de stevige kooiconstructie en de rallygordels kun je juist extra gas geven. Als het fout gaat…ach, wat maakt het uit. Er zijn natuurlijk wel een paar dingen die je vooraf moet weten, dus begin je met een korte instructie (30 minuten), waarna je anderhalf uur helemaal los mag gaan.

Kroegentocht op de step

De buggy race heb je natuurlijk nuchter gedaan, maar nu de winnaar bekend is (uiteraard hebben jullie de aanstaande bruidegom laten winnen, wint hij ook eens een keer wat) kunnen jullie de aan het bier en de wijn. Misschien dat je eerst even wilt eten, een BBQ is makkelijk geboekt. Aansluitend duik je lekker de stad in voor een kroegentocht. Als het race-virus je te pakken heeft gekregen, kun je ook hier een race van maken: de stepkroegentocht . Maar dan wel op de step. Hoe behendig en snel ben jij nog, nadat je de eerste pilsjes weggetikt hebt?

Uitbrakken

Pro-tip: het zou wel eens laat kunnen worden. Boek daarom alvast vooraf een hotelletje, zodat je niet ’s nachts nog naar huis moet. Rustig wakker worden en uitbrakken aan het ontbijt. Dan weet je: dit was een topavond.

http://www.beleefbreda.nl