Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Uitdagende carrière als schadebehandelaar

Vacatures schadebehandelaar voor als je klaar bent voor een nieuwe stap

Ben je werkzaam als schadebehandelaar en ben je klaar voor een nieuwe stap? Neem dan contact op met Rochewood en neem je carrière in eigen handen. Waag de stap, want als je niets doet, gebeurt er ook niets. Rochewood is op zoek naar schadebehandelaars die het beste uit zichzelf willen halen. Ben jij een beginnende of ervaren verzekeringsprofessionals met de ambitie om door te groeien op persoonlijk én professioneel vlak? Reageer dan snel op een van de vacatures voor schadebehandelaar van Rochewood of stuur een open sollicitatie.

Vergroot je marktwaarde en reageer op een van de vacatures

Als detacheerder van professionals voor financiële instellingen en verzekeringsbedrijven biedt Rochewood je volop kansen om te groeien. Je gaat bij diverse opdrachtgevers aan de slag, zodat je bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken kunt nemen. Daarbij vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar doe je ook onschatbare ervaringen op. Zo groeit jouw marktwaarde met elke opdracht. Ook Rochewood helpt een handje met het vergroten van je waarde door je te coachen en je financieel te stimuleren om vakgerichte opleidingen te volgen. Daarnaast vormen de mensen van Rochewood een hecht team, waarop je altijd kunt terugvallen als het even tegenzit en je ondersteuning nodig hebt. Tegenslag is namelijk een onlosmakelijk onderdeel van elk groeiproces. Al met al voldoende reden om snel te reageren op de vacatures voor schadebehandelaar van Rochewood. Overigens heeft Rochewood ook regelmatig vacatures voor andere functies, zoals vacatures voor verzekeringsadviseur en vacatures voor casemanager.

Reageer op vacatures voor schadebehandelaar en neem volop tijd voor je studie?

Heb je al enige ervaring als schadebehandelaar en ben je in het bezit van een aantal wft-certificaten? Dan wil Rochewood graag met je praten om je uit te leggen hoe je jouw toekomst in eigen handen kunt nemen en het beste uit jezelf halen. Wil je niet fulltime worden gedetacheerd, maar wil je substantieel tijd inplannen voor aanvullende studie? Ook daarvoor zijn volop mogelijkheden bij Rochewood. Dus ben je geïnteresseerd om voor Rochewood aan de slag te gaan als schadebehandelaar, reageer vandaag nog op een van de vacatures voor schadebehandelaar of stuur een open sollicitatie.