Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Goede directie units kopen

Korte lijntjes met uw personeel onderhouden

Niets is er praktischer in de bouw dan als directielid, aannemer of voorman met de neus op de bouwactiviteiten te zitten. Mocht een klus anders verlopen dan gedacht, bijvoorbeeld wanneer er onverwacht vertraging optreedt, dan kunt u in zulke gevallen direct ingrijpen. Maar natuurlijk zijn korte lijntjes met het personeel onder u – of ze nu timmermannen, bouwvakkers of metselaars zijn – uitstekend voor de onderlinge band. Bedrijven die directie unit kopen voor op een tijdelijke bouwplaats houden de band tussen management en werkvloer warm. Korte lijntjes worden vaak gewaardeerd door uw medewerker. Een comfortabele directie keet kopen en op de werklocatie inzetten, heeft dan ook veel pluspunten.

De pluspunten van een directie unit kopen

Als u al bouwbedrijf kiest voor directie units kopen – in plaats van huren of het zonder directie-units doen -, benut u tal van voordelen. De belangrijkste pluspunten van de aankoop van directie units zijn, naast de al genoemde korte lijntjes met uw medewerkers:

  • Als u ruimte overheeft in de directie bouwunits kunt u deze gebruiken voor vergaderingen met de bouwploeg. Maar ook voor het egaal houden van de verhoudingen is een directie unit geschikt. Ga als directeur, voorman of bedrijfseigenaar een paar keer per dag schaften met uw ploeg. En u bent weer helemaal op de hoogte van de meet recente ontwikkelingen van het project.
  • Een directie units kan eenvoudig uitgebreid worden met meerdere units. Heeft u een keer een grotere klus, dan zet u gewoon wat extra units in!
  • Directie units kopen is op termijn een slimme investering. De units worden van uw bedrijf. U bent niet meer afhankelijk van een verhuurder en hoeft maar één keer echt te investeren.

Bekijk ons brede assortiment directie units

De beste en meest duurzame directie units kopen doet u bij Brouwer Nijkerk. Centraal gelegen in Nederland vindt u bij het professionele en zeer ervaren bedrijf Brouwer Nijkerk een brede collectie directie units, in diverse soorten en maten.