Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Wilt u een creditcard aanvragen?

Als u veel internationale aankopen doet, is een creditcard een zeer handig betaalmiddel. Veel mensen zouden graag een creditcard willen hebben, maar banken stellen veel eisen aan mensen die een aanvraag indienen. Zo moet u een stabiel inkomen hebben en bovendien voldoende krediet hebben opgebouwd.

Wij vertellen u graag meer

Wij nodigen u uit om een keer te kijken wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u graag een creditcard zou willen aanvragen. Wij hanteren namelijk andere voorwaarden voor een creditcard dan banken waardoor u veel meer kans maakt om daadwerkelijk een creditcard toegewezen te krijgen. Dien daarom vandaag nog een aanvraag bij ons in voor een creditcard.  

Hoe werkt een creditcard precies?

Als u betalingen uitvoert met een credit card, dan sluit u een kortdurende lening af. Het bedrag wordt namelijk van uw tegoed afgeschreven en aan het eind van de maand wordt dit bedrag van uw betaalrekening gehaald. Het voordeel van deze manier van betalen is dat u waar dan ook ter wereld meteen kunt betalen zonder te hoeven wachten op uw bank. Dat kan u heel veel tijd schelen. Bovendien is het een manier om extra geld beschikbaar te hebben wanneer u even krap bij kas zit. Voor veel mensen is een creditcard een ideale manier om de touwtjes toch aan elkaar te kunnen knopen.  

Vraag hem vandaag nog aan

Als u bij ons een kaart wilt aanvragen, nodigen wij u van harte uit om even op onze site te komen kijken. Wij helpen u graag en zullen er voor zorgen dat u uw pas snel in huis heeft. Zo kunt u al op heel korte termijn betalingen gaan verrichten met deze pas. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Deze staan altijd voor u klaar om u te helpen.

https://www.miles-and-more-creditcard.nl/voordelen/