Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Toe aan vakantie? Boek een vakantiehuisje bij Bungalowpark Sollasi

Bent u toe aan een heerlijke ontspannen vakantie? En houdt u van de natuur en het strand? Dan is een vakantiehuisje in Noordwijkerhout van Bungalowpark Sollasi een echte aanrader voor u! Bungalowpark Sollasi ligt in Noordwijkerhout aan het mooie Oosterduinse meer. Het bungalowpark is voorzien van vakantiehuizen voor 4 personen en 6 personen, bungalows en campingplaatsen. De vakantiehuisjes zijn ruim en voorzien van alle gemakken. Wilt u uw fiets meenemen op vakantie zodat u mooie fietstochten kunt maken in de prachtige en diverse omgeving? Bij uw huisje is een aparte berging waar u uw fietsen in kunt zetten.

Veel te doen in de omgeving

De omgeving rond het bungalowpark is enorm veelzijdig. Bij het Oosterduinse meer, waar het bungalowpark aan ligt, zijn er diverse dingen te ondernemen. Hier kunt u onder andere surfen, zwemmen, vissen, wandelen en ontspannen. Dichtbij ligt het strand Langevelderslag. Op warme dagen kunt u hier genieten van het zand en de zee. Ook kunt u hier een prachtige strandwandeling maken. Er is een groot parkeerterrein en verschillende eetgelegenheden. Het strand is ook prima te bereiken op de fiets of lopend. In de buurt en zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen zijn onder andere: de Keukenhof, Linnaeushof, Sealife, Naturalis, Pretpark Duinrell, Madurodam, Archeon en Vogelpark Avifauna.  

Camping Le Parage in Noordwijk aan zee

Bent u een kampeerder in hart en nieren en zoekt u een camping in Noordwijk aan zee? Camping Le Parage is een kleinschalige camping gelegen bij het bos en duin. De camping heeft ongeveer 20 plaatsen en ligt aan het natuurgebied Hollands Duin. Op onze camping kunt u, midden in de natuur, helemaal tot rust komen. Bent u eigenaar van een paard en zou u uw geliefde dier graag mee willen nemen? Dat kan! Vlakbij de camping ligt manege ’t Langeveld. Deze manege biedt de mogelijkheid om uw paard te stallen in het paardenhotel tijdens uw vakantie. Vanuit de manege kunt u een heerlijke buitenrit maken met uw paard, door het bos, het duin en over het strand.

https://www.sollasi.nl/