Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Solliciteren voor het Callcenter van BespaarUni

 

Iedereen heeft het waarschijnlijk al wel eens moeten doen: solliciteren. Het is vaak niet de meest leuke bezigheid die er is en het brengt meestal een hoop zenuwen en stress met zich mee. Het vergt een hoop voorbereiding en je bent niet eens zeker dat je de job op het einde van het gesprek zal hebben. In eender welke gemeente je gaat solliciteren, zal de stress blijven maar wanneer je voor een vacature Groesbeek solliciteert, in de buurt van Nijmegen dan weet je dat je sowieso goed terecht komt, wanneer je de baan wel hebt.

 

Callcenter Bijbaan Nijmegen

 

Of je nu op zoek bent naar een bijbaan Nijmegen, deeltijds of voltijds of naar een studentenbaan, in Nijmegen zit je sowieso goed. Nijmegen apprecieert zijn inwoners en zijn personeel, welke job je ook doet. Je wordt er gehoord en er wordt naar je geluisterd, ook zowel als inwoner en als werknemer. Wanneer je voor de gemeente Nijmegen werkt dan sta je in dienst van de burgers en wordt je taak enorm geapprecieerd. Daarom beloont deze gemeente hun personeel dan ook met veel groei- en ontwikkelingskansen, veel vrijheid en zelfstandigheid, al worden er natuurlijk wel resultaten verwacht.

 

Callcenter solliciteren Nijmegen

 

Wanneer je op zoek bent naar een uitdaging, of het nu als studentenjob, parttime of fulltime baan is, je kan dan perfect voor het BespaarUni callcenter solliciteren. Dit is een callcenter dat mensen opbelt en bevraagt naar hun energiekosten. Het is hun bedoeling om mensen minder te doen betalen voor energie bij goedkope energieleveranciers. Het is dus jouw taak om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om over te stappen naar een goede energieleverancier die goedkoop is en waardoor mensen dus veel geld kunnen besparen. In ruil daarvoor krijgt jij een zeer royaal uurloon en wordt je beloond met bonussen en extra’s wanneer je een contract binnen haalt. Bovendien geeft het callcenter elke maand te gekke prijzen weg voor de beste werknemers van die maand!

 

Callcenter Vacature Groesbeek

 

Wanneer je op zoek bent naar een job in Groesbeek en niet echt interesse hebt in werken in een callcenter, dan zijn er nog genoeg andere vacatures voor jou beschikbaar. Zowel jong als oud krijgt er de kans om te solliciteren en er tewerkgesteld te worden. Jonge en dynamische mensen worden vaak aangenomen voor hun wil om te werken en hun actief zijn, terwijl oudere mensen meer worden geapprecieerd om hun kennis, ervaring en wijsheid.

 


Kom je werken in ons Callcenter in Nijmegen?

 

Wij bieden: 

Een goed salaris met bonussen voor elk verkocht contract. 
Doorgroeimogelijkheden 
Flexibiliteit, geef wekelijks zelf je planning door! 
Persoonlijke ontwikkeling. 
Training en coaching. 
Een informele werksfeer met veel gezelligheid. 
Vele leuke & gedreven collega’s. 
Gratis koffie, thee, chocolademelk en soep tijdens het werk.

 

Wij zoeken: 

Een goede motivatie en doorzettingsvermogen 
Sociaal 
Vlotte babbel 
Klantvriendelijkheid 
Flexibele instelling 
Beheersing van de Nederlandse taal 
Communicatief sterk 
Een commerciële instelling 
Iemand met ervaring in de horeca, winkel, callcenter of anders? 
Iemand zonder ervaring? (Geen probleem, wij leren je alle gesprek en verkooptechnieken) 
Je bent minimaal 16 jaar. 
Deze baan kan worden ingevuld als studentenbaan, maar ook als vaste baan of bijbaan. Je bepaalt zelf je werkdagen, wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 

Reageer nu en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Of laat ons gelijk je telefoonstem horen en bel naar 0644228125 

Bezoek onze website www.bespaaruni.nl 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Stage 

Salaris: €10,00 tot €15,00 /uur

 

https://123vergelijkers.nl