Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Tijdelijk internet huren

Tijdelijk internet huren is mogelijk via Allrent. Hiermee ben je op elke plaats, waar geen netwerk te vinden is bereikbaar. Door middel van een draagbare box is het mogelijk om via een hotspot op een netwerk te kunnen werken. Het is alleen niet te zeggen welke provider een snel internet heeft en welke het beste te bereiken is. Niet alleen in Nederland is het mogelijk om hiervan gebruik te maken, maar ook in het buitenland. Echter moet je er wel rekening mee houden dat er extra verkeerskosten door de provider in rekening kan worden gebracht. 

De mogelijkheid om extra, tijdelijk internet huren

De mogelijkheden die je allemaal via Allrent kan huren zijn enorm. Voordeel is dat je binnen een dag al de nodige spullen kan regelen. Daar hebben wij met ons bedrijf al meerdere keren gebruik van kunnen maken. Vooral in de periode toen wij midden in een verbouwing zaten. Ons kantoor werd van boven tot beneden gerestaureerd en daarom moesten wij op zoek naar een tijdelijke oplossing voor onze werknemers. 

Een unit hebben wij kunnen huren om de tijd van de verbouwing hier door te kunnen werken. Echter moesten wij ook gebruik kunnen maken van het internet en daar hebben wij samen met Allrent de oplossing voor gevonden. Een draagbare box, waar tijdelijk internet mee gekregen kan worden, die hebben wij in deze periode gehuurd. 

 

https://www.allrent.nl/hotspot/