Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Opvallen met een videowall

Wilt u tijdens een belangrijk evenement eens knallen? Overweeg dan een videowall te huren. Een videowall is een muur, bestaande uit vele beeldschermen. Deze beeldschermen worden gekoppeld zodat er één groot scherm ontstaat. Deze videowalls bestaan uit minimaal 4 schermen, maar kunnen uitgebreid worden naar tientallen beeldschermen. Reken erop dat niemand uw boodschap meer mist als deze wordt vertoond op zo’n levensgroot scherm. Van ver zal uw mededeling, video of afbeelding al te zien zijn. En dat is nou precies wat wij allemaal willen: aandacht voor ons bedrijf, onze organisatie, onze producten of onze diensten.

Hoe werkt de huur van zo’n wall

Videowalls worden weliswaar aangeschaft door grote bedrijven, maar door de hoge kosten ook vaak verhuurd. Er zit nogal wat techniek in zo’n wall, dus er moet ook zeker kennis aanwezig zijn om de videowall juist te laten werken. Voordeel van huren is dat de leverancier van een wall zo’n beetje alles voor zijn rekening neemt. Dat begint al met het vervoer. De beeldschermen en apparatuur zijn kwetsbaar, dus dit moet veilig gebeuren. Het opbouwen vraagt om bouwapparatuur, zeker bij een wall van enkele meters hoog en vele meters breed. Ook dit wordt door de audiovisuele dienstverlener verzorgd.

Software voor uw boodschap

Zodra de wall is opgebouwd en alle techniek is aangesloten, wordt uw boodschap via speciale software vertoond. Deze software hoeft u dus ook niet aan te schaffen; de dienstverlener zorgt ervoor dat het door u aangeleverde beeld- en geluidmateriaal zichtbaar en hoorbaar wordt. U hoeft slechts de bewonderende blikken en opmerkingen te beantwoorden. Zeker als u heeft gezorgd voor powervolle boodschappen met veel beweging en kleuren. Succes gegarandeerd. Is uw evenement voorbij, dan zorgt de audiovisuele dienstverlener ervoor dat de wall weer wordt afgebroken en vervoerd. Het is de overweging waard om zo’n wall in te zetten. Als u durft!