Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Unieke vergaderlocatie in Duiven

Wanneer u als bedrijf een goede vergaderlocatie in Duiven zoekt dan bent u bij Welling aan het juiste adres. Een vergadering houden op een uitstekende centrale locatie in Duiven die goed bereikbaar is per auto of openbaar vervoer. Maar natuurlijk is deze locatie meer want naast alle audiovisuele middelen die beschikbaar worden gesteld is de catering op en top verzorgd vanwege de eigen keuken. Of het hier nu gaat om een kleine of grote groep het is beide mogelijk vanwege de verschillende ruimtes. De VIP ruimte kan tot 100 personen worden benut en heeft een eigen bar met wifi en een 75 inch tv scherm.

Bedrijfsborrel of feest organiseren

Natuurlijk kunt u bij Welling ook een bedrijfsborrel of feest organiseren. Neem gerust eens contact op vanwege de vele mogelijkheden. Naast bedrijven en businessclubs die hier regelmatig komen om te vergaderen zijn er ook veel bedrijven die hier al een besloten of open bedrijfsborrel organiseren. Is er een klantendag die met presentaties op een unieke locatie moet worden georganiseerd dan kan dit ook. Een bedrijfsfeest is natuurlijk ook mogelijk en bovendien is dit door muzikale ondersteuning met een DJ of band uitstekend te organiseren. Beem gerust contact op met de eventmanager om uw wensen af te stemmen.

Catering op locatie

Omdat er vaak bij bedrijven op de eigen locatie voldoende mogelijkheden zijn om activiteiten te organiseren kan bij Welling ook de catering op maat verzorgen. Een warme maaltijd, lunch of alleen koffie en thee tijdens een vergadering. Een buffet voor een bedrijfsbijeenkomst? Dit kan allemaal op maat worden verzorgd voor uw bedrijf. Er zijn ook mogelijkheden met onze eigen foodtruck die voor het bedrijfspand uw gasten bediend. Een bierfiets of barbecue met een springkussen voor de kinderen bij een bedrijfsevenement alles is mogelijk. Neem gerust contact op met bij Welling Duiven voor de mogelijkheden.