Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Het mooie land Nepal

Het backpacken en rondreizen is helemaal hip tegenwoordig. Een echte aanrader is het land Nepal. Nepal is een land dat rechtsboven India ligt. Het ligt in het Himalaya gebied tussen India en China. Het land staat bekend om de tempels en apen. De tempels staan allemaal in het kader van de meest voorkomende godsdienst Buddha. In dit artikel ga ik jullie vertellen wat de mooiste plekken en de leukste activiteiten zijn in Nepal.

Mount Everest
Dit is de hoogste berg ter wereld en is het bezoeken meer dan waard. Je moet in een goede lichamelijke conditie zijn en jaren hebben getraind om deze 17 dagen durende bergbeklimming te maken en niet iedereen is hier toe instaat. Om deze reden wordt er vaak gekozen om een rondvlucht te maken langs en over de berg. Je kan genieten van het adembenemende uitzicht.

Olifantensafari
Van de koude top van de berg gaan we in één keer terug naar de warme grond beneden. Hier is het mogelijk om een olifantensafari te doen. Tijdens deze safari krijg jij de kans om wilde dieren zoals olifanten te spotten en te bezichtigen. Hiernaast zijn er ook nog apen, krokodillen en prachtige vogels.

Kathemandu
Dit is een reusachtig paleis dat voorheen een koninklijk paleis was. Doordat het vroeger een paleis was is het groot, massaal en ontzettend chique. In 2001 schoot een jonge prins bijna heel zijn familie dood. De sporen van deze slachtpartij zijn nog steeds te bezichtigen in het paleis. Sommigen zeggen zelfs dat ze de grimmige sfeer nog kunnen voelen.

Het is lastig om te bepalen met welke maatschappij je vliegt. Je kan er voor kiezen om met kras reizen te vliegen. Kijk in dit geval van te voren even naar de kras reizen ervaring. Voor veel mensen is het zo makkelijk om te bepalen of ze wel of niet naar een bepaald land willen en met welke vliegmaatschappij.

https://www.dalreizen.nl/