Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Oppervlakteruwheid metaal Oppervlakteruwheid bij metaal uitbesteden

Als je in je bedrijf niet gespecialiseerd bent in metaalfinishing of oppervlakteruwheid bij metalen voorwerpen of constructies, of indien dit geen deel uitmaakt van je core-business, kan het een goed idee zijn om dit deel uit te besteden aan een externe partij die hierin wel een expert is. Bij Van Geenen is die mogelijkheid er, zij kunnen dit volledige proces van je overnemen, alsook deskundig advies geven door de jaren ervaring die ze hebben opgebouwd. Van Geenen beschikt ook over een Clean room waar alles goed gereinigd kan worden voor het hun pand weer verlaat, de cleaning gebeurt op “High-tech Niveau” en nadien wordt uw metaal terug mooi ingepakt afgeleverd aan jou.

Metaalfinishing door Van Geenen
De specialisaties van Van Geenen zijn onder meer de oppervlaktefinish, het slijpen, het polijsten, borstelen, enzovoort. Oppervlakteruwheid is namelijk niet altijd gepast vandaar dat ze bij Van Geenen er alles aan doen om de oppervlakteruwheid ongedaan te maken. Het is ook mogelijk om het polijsten van iets moeilijk te behandelen voorwerpen aan hen uit te besteden, zij weten precies hoe ze hiermee om kunnen gaan, indien nodig wordt het volledig met de hand gefinisht. Dit kunnen bijvoorbeeld constructies zijn, waarbij het machinaal dus niet meer mogelijk om is om de afwerking te doen of bijvoorbeeld het wegwerken van lasnaden.

De voordelen van uitbesteden jij oppervlakteruwheid
Uitbesteden of outsourcen kan veel voordelen bieden, zo kunnen jij en je werknemers zich volledig focussen op de core business van het bedrijf. Indien je zaken die je niet alledaags doet ook zelf zal doen, kan dit veel tijd nemen en is het waarschijnlijk iets minder goed gedaan dan bij uitbesteding aan een gespecialiseerd bedrijf. Outsourcen zorgt dus voor het efficiënter invullen van je tijd, daarnaast biedt het ook nog andere voordelen. Doordat je het niet zelf doet, dien je niet al het dure apparatuur aan te schaffen dat nodig is voor het polijsten en andere activiteiten om oppervlakteruwheid te verhelpen.
Bij Van Geenen hebben ze alle apparatuur en machines ter beschikking voor de perfecte afwerking. Zowel machinale afwerking als handmatige afwerking is mogelijk, tevens zijn er ook mogelijkheden om metaal aan te schaffen bij Van Geenen. Zo is er ook een groot assortiment aan reeds afgewerkte platen ter beschikking en direct leverbaar.

Indien je interesse hebt in de activiteiten van Van Geenen of eigenlijk wel opzoek bent naar een bedrijf dat de metaalfinishing van je kan overnemen, kan je naar hun website surfen, daar hebben ze ook een blog waarin hun laatste ervaringen of hun uitmuntendheiden gedeeld worden. Je kan hen ook telefonisch contacteren of even een mail sturen. Bij enige interesse kan je je alvast naar de website begeven: https://vangeenen.nl

https://vangeenen.nl/oppervlakteruwheid/