Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een bijbaan als geneeskundestudent?

Je hebt niet per se een diploma nodig om van toegevoegde waarde te zijn in de zorg, ook al als student geneeskunde kun je al wat bijdragen. Zo kun je bijvoorbeeld aan het werk gaan als doktersassistente bij een huisartsenpraktijk of je kunt bij een huisartsenpost uit de voeten als junior triagist of misschien is een baan als medisch codeur bij een ziekenhuis wel wat voor jou. Veel van deze vacatures zijn erg flexibel, en dit valt perfect te combineren met wachttijd, coschappen, lesdagen en vakanties. Een ander kenmerk van deze bijbanen is dat er gunstige arbeidsvoorwaarden gelden. Je verdient waarschijnlijk meer dan een vakkenvuller in de supermarkt, terwijl je zeer waardevolle ervaring op doet. In dit blogartikel zal er meer verteld worden wat je moet weten over de vacature geneeskundestudent.

Verder ontwikkelen binnen je bijbaan

Bij veel bijbanen in de medische sector heb je vele mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je kan bijvoorbeeld als geneeskundestudent doorgroeien tot junior triagist. Je gaat dan aan de slag op de huisartsenpost en je bepaalt de aard van de klacht en de actie die ondernomen moet worden. Dit biedt een young professional een mooie compensatie, veel waardevolle werkervaring en een aanvulling voor je curriculum vitae. Een andere mooie mogelijkheid is het volgen van een traineeship zoals huisartsgeneeskunde. Dit is een speciale module ontwikkeld voor geneeskundestudenten, waarin masterstudenten met interesse voor de huisartsenopleiding of een ander specialisme binnen de eerstelijns geneeskunde ervaring kunnen opdoen binnen verschillende plekken. Tijdens een traineeship ontvang je al een aantrekkelijk startsalaris. Zo’n traineeship is ideaal wanneer jouw toekomst buiten het ziekenhuis ligt en een perfecte voorbereiding op de huisartsenopleiding wil volgen.

 

Interesse in een bijbaan als geneeskundestudent?

Wil je zo spoedig mogelijk aan de slag bij jouw nieuwe bijbaan? Check dan vooral Auxilio! Bij Auxilio vind je jouw vacature geneeskundestudent. Je krijg hier gegarandeerd enorm veel bruikbare ervaring om jouw carrière een droomstart te geven. Met meer dan 100 vacatures is de kans groot dat er iets passends tussen zit voor jou. Ook zijn er veel mogelijkheden om je door te ontwikkelen met verschillende bijscholings trajecten en uitdagende traineeships. 

 

https://www.auxilio.nl/