Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Online sieraden verkopen

Oorbellen of ringen die je niet meer draagt? Verkoop ze op het internet! Op deze manier vind je een nieuwe eigenaar voor jouw oorbellen of ringen en verdien je er ook nog iets kleins aan. Daarnaast kun je natuurlijk ook sieraden verkopen die je zelf hebt gemaakt. Op internet heb je natuurlijk een groot publiek. En hoe leuk is het om geld te verdienen met je hobby?

Verschillende websites

Je kunt jouw sieraden verkopen op veel verschillende websites. Zo heb je apps als Vinted en United Wardrobe, maar ook digitale marktplaatsen zoals Marktplaats en eBay. Je kunt ook denken aan dropshopping  om op die manier veel sieraden te verkopen. Daarnaast kun je natuurlijk ook sieraden verkopen op je eigen website. Zorg er in dat geval wel voor dat mensen van het bestaan van jouw website afweten, zodat je ook bezoekers op je website krijgt en daarmee ook potentiële kopers. Om jouw eigen sieraden te verkopen kun je bovendien ook social media gebruiken als jouw verkooppunt. Social media is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken en het is ook nog eens leuk om te doen. Zorg voor mooie foto’s van de sieraden en verkoop ze via Instagram of Facebook.

Verzenden

Als je je sieraden eenmaal verkocht hebt dan ga je deze opsturen naar de koper. Je wilt natuurlijk dat jouw sieraden goed aankomen bij de nieuwe eigenaar. Het beste kun je de sieraden verzenden in a6 enveloppen. Dit formaat enveloppen is geschikt voor kleine producten zoals horloges, oorbellen of ringen. De afmeting van enveloppen a6 is namelijk 148 x 105 mm. Ideaal dus voor jouw sieraden.  De verzendkosten voor deze kleine pakketjes is dan ook niet zo hoog.

https://luchtkussengigant.nl/enveloppen-in-a6-formaat/