Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Hulp nodig bij het vinden van de juiste envelop?

Er zijn verschillende formaten en soorten enveloppen waar je uit kunt kiezen. Voorbeelden hiervan zijn EA4, C5, A3, EC5 en A4 enveloppen. Zo kun je nog wel even doorgaan. Om te achterhalen welke envelop je nodig hebt is het handig om onderstaande tips te lezen. Verder wordt er in deze blog algemene informatie gegeven over formaten en soorten enveloppen.

Maten enveloppen

Maten enveloppen. Daar zijn er heel veel van. Welke maat envelop het beste te gebruiken is ligt aan wat je in de envelop wilt versturen. Iedereen kent wel A4, A5 of A3 enveloppen. Een standaard maat envelop is de A4 envelop. 22 x 31.2 centimeter is de afmeting van deze envelop. Voor een kleinere maat kies je A3 enveloppen. Mocht je iets groters versturen is de A5 envelop misschien geschikt.

Gebruik deze 3 tips bij het kiezen van de juiste envelop

Tip 1: vind je het leuk om je eigen logo op de enveloppen te laten laseren? Kies dan niet voor een envelop met een venster aangezien dit venster kan smelten door de laserprint.

Tip 2: beschermende enveloppen zoals enveloppen met bubbeltjesplastic zijn de beste enveloppen om belangrijke of breekbare dingen mee op te sturen.

Tip 3: kies te allen tijde een envelop die op zijn minste één centimeter groter is dan hetgeen je wilt versturen. Zorg er op deze manier voor dat wat je wilt versturen ook daadwerkelijk in de envelop past.

Soorten enveloppen

Als je uiteindelijk de juiste maat envelop weet is de volgende stap om ook te kijken naar de verschillende soorten enveloppen. Een aantal bekende soorten enveloppen zijn:

–          Circulatie enveloppen

–          Enveloppen met zijvouw

–          Standaard enveloppen

–          Paklijst enveloppen

–          Akte enveloppen

–          Etc.

https://luchtkussengigant.nl/luchtkussen-enveloppen/kartonnen-enveloppen-a3-formaat-320-x-455-wit/