Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Midden in een scheiding en kim u er niet uit?

Kijk dan is op het internet naar de beste Mediation bij scheiden. En kom zo in contact met een mediator die jou kan helpen met conflicten tussen jou en je partner. En die jou en je partner begeleid tijdens je schending. Een mediator is er dan ook echt voor mensen die de keuze hebben gemaakt om te gaan scheiden. Voor relatieproblemen kunt u beter een relatie therapeut raadplegen, een mediator regelt de scheiding en alle afspraken die erbij komen kijken. Zowel voor als na de scheiding. Een mediator heeft een geheimhoudingsplicht, en zal  zich daar dus ook aan houden.

Hoe gaat een mediator te werk?

Een scheiding is nooit leuk voor beide partijen, en je wil dan ook dat alles goed geregeld is om het zo goed mogelijk af te sluiten met je ex partner. Zo worden er afspraken gemaakt over de spullen. Daarnaast ook afspraken over het huis, gaat het in de verkoop of mag een van de partijen er in blijven wonen met duidelijke afspraken. Moet er alimentatie worden betaald, wie krijgt wanneer de kinderen. Wie krijgt de voogdij en bij wie gaan de kinderen wonen. Dit zijn allemaal zaken die je het best kunt regelen onder toezicht van een mediator. Sommige partijen kunnen namelijk helemaal niet met elkaar dan is een vertrouwenspersoon erg handig. Ook is het zo dat een mediator niet partijdig is , en daar dus ook naar zal handelen.  

Hulp en advies na het scheiden 

Naast het verlenen van hulp bij het regelen van een scheiding. Geeft een mediator ook hulp en advies na een scheiding, dit kan advies op meerdere vlakken zijn. Het grootste probleem waar mediators mee te maken krijgen is toch wel kinderen. Kinderen leiden vaak het hardst door een scheiding, omdat ze niet goed weten hoe ze er mee om moeten gaan. En maar niet kunnen wennen aan het feit dat ouders niet meer samen in een huis wonen. Een mediator kan dan gaan zoeken naar een therapeut voor uw kind(kinderen) . Hierbij houd hij rekening met het totaal plaatje en kijkt hij naar de leeftijd van een kind.