Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Office 365 training voor gebruikers en professionals

Office 365 is de opvolger van de traditionele office die op de werkplek van gebruikers werd geplaatst. Deze online cloud oplossing is enorm populair geworden bij bedrijven vanwege het beheer, kosten als ook uitgebreide mogelijkheden. Naast de vele mogelijkheden in de standaard Exchange, Outlook, Word, Excel en PowerPoint toepassingen zijn er ook mogelijkheden voor samenwerking met SharePoint Online, dataopslag en versiebeheer en meer. Kortom veel mogelijkheden waar zowel de organisatie als de medewerker kennis van zal moeten opdoen. Hiervoor zijn er dus ook Office 365 trainingen die hier een goede invulling aan geven voor de eindgebruiker of professional.

Migratie en operationeel en functioneel beheer

Wanneer Office 365 een prominente rol zal hebben binnen een organisatie is training op verschillende niveaus noodzakelijk. Ten eerste zal de beheersorganisatie alle infrastructurele eigenschappen moeten beheersen en hiervoor is een infrastructurele training Office 365, Enabling and Managing Office 365 (MOC20347), noodzakelijk. Ook het functionele beheer van de Office 365 omgeving is belangrijk om onder de aandacht te brengen bij functionele beheerders binnen de organisatie. Wanneer er vanuit de bestaande office wordt gemigreerd naar office 365 kan het ook handig zijn om de key gebruikers een migratie training te laten uitvoeren. Natuurlijk kunnen hier ook de gewone gebruikers aan deelnemen om de verschillen inzichtelijk te hebben.

Overige trainingen

Natuurlijk is het belangrijk om meer kennis en ervaring op te doen van de standaard office toepassingen als Exchange, Outlook, Word, Excel, Powerpoint of zelfs Sharepoint. Elke applicatie zal hier zijn specifieke toepassingen krijgen en kan het beste op maat gegeven worden. Vaak is het ook handig om kennis zoveel mogelijk te delen en naast de online help in veel van deze producten is het afhankelijk van de wensen in hoeverre er een op maat training kan worden gemaakt voor het bedrijf. Veel bedrijven zullen na de mogelijkheden van Office 365 meer inzicht krijgen over de toepassingen binnen de eigen organisatie. Het gaat er dan om dat de juiste onderdelen worden getraind van Office 365 en vaak is dit maatwerk.

https://www.tailorit.nl