Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Nieuw kleurtje op je oude leren jas?

Een leren jasje dat net niet de juiste kleur is of leren schoenen die hun kleur kwijt zijn. Kan je dat verhelpen? Dat kan met leerverf!

In onze webshop hebben we een ruim aanbod aan lederverf in heel veel verschillende soorten en kleuren. Gebruik leerverf voor al uw leren spullen. Jassen, schoenen, tassen, banken, etc. Wij leveren 76 verschillende kleuren, zelfs metallic en neon!

Maak gebruik van onze specialistische kennis van leer. Heeft u kostbare leren spullen die u wilt verven? Pleeg ons dan raadt. Onze specialisten zullen u helpen. Wij willen natuurlijk niet dat u uw mooiste leren jas verpest door niet goed te werk te gaan. Daarom kunt u op onze website handleidingen vinden voor al onze soorten verf!

Wij bieden de beste service door bestellingen snel te leveren en wij geven u ook een track en trace code, zodat u precies kunt zien wanneer uw pakketje aankomt. Ook kunnen wij u avondbezorging aanbieden. Wij weten ook hoe vervelend het is om net niet thuis te zijn op het moment dat je pakketje bezorgd wordt. Dan moet je weer langs de buren die dan ook net weer weg zijn. Daarom bieden wij u de beste service in bestellen aan.

Wij bieden u de beste kwaliteit voor de laagste prijs! Jarenlange ervaring met leder- en suedeverf heeft ervoor gezorgd dat wij precies weten wat we moeten doen voor de perfecte kwaliteit. Vroeger was het nog duurder om leer te verven, maar dankzij de moderne technologie is dit goedkoper geworden. Nog voordeliger voor de klant!

Heeft u ook nog een lelijke leren bank in de schuur staan die wel aan een opknapbeurt toe is? Neem dan een kijkje op onze uitgebreide webshop en wie weet zit u over een tijdje wel weer op de bank die vroeger in oma’s woonkamer stond.

 

https://www.leerverfshop.nl/