Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Natuurlijke wimperextensions zet je in Utrecht

Het hebben van mooie wimpers, wil iedereen wel. Als je van jezelf niet de wimpers hebt die je graag zou willen, kun je ervoor kiezen om wimperextensions in Utrecht te laten zetten. De wimperextensions zorgen voor meer volume in je wimpers en laten je ogen nog mooier uitkomen. 

Natuurlijke uitstraling

De wimperextensions in Utrecht worden zorgvuldig gezet, zodat de wimperextensions amper te onderscheiden zijn van echte wimpers. Wimperextensions Utrecht beschikt over de juiste en professionele apparatuur om de wimperextensions pijnloos en erg snel te kunnen zetten. Het is namelijk niet erg fijn wanneer iemand dichtbij je oog aan het werk is. Bij wimperextension Utrecht willen ze je een ervaring aanbieden waar je geen last hebt gehad van de behandeling. De behandeling is dan ook binnen een half uur klaar. Door middel van de kwalitatief hoge wimperextensions kun je erg lang met de extensions doen. De wimperextensions uit Utrecht blijven ongeveer twee maanden zitten, waardoor je voor een langere tijd kunt genieten van de mooie wimpers. 

Niet schadelijk voor je ogen

De wimperextensions zijn van zo’n hoge kwaliteit dat je er zelfs mee kunt slapen, douchen, zwemmen en ook mee naar de sauna kunt gaan. Dit komt door de speciale producten die zijn gebruikt voor het produceren van de wimperextensions. De wimperextensions in Utrecht zijn gemaakt van producten die lang mee gaan en goed zijn voor de huid. Het kan geen schade aan je ogen opleveren wanneer je de wimperextensions in Utrecht laat zetten. Dat is toch wel een geruststellende gedachte als er twee maanden lang wimperextensions op je wimpers zijn geplakt. Je moet bij de wimperextensions wel uitkijken wanneer je een wimperkruller gebruikt. Vaak zorgt een wimperkruller ervoor dat je de wimpers afbreekt. Daarnaast is een wimperkruller ook helemaal niet nodig bij wimperextensions, omdat de extensions zelf al een krullende uitstraling hebben. De wimperextensions hoef je niet te verzorgen en je hoeft er ook geen mascara op aan te brengen. Dit scheelt je iedere ochtend enorm veel tijd.