Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

IT project-manager vacatures

 

Head of it michael page international netherlands sa holland 4941vr raamsdonksveer it / computing / software

Als head of it ben jij toerekeningsvatbaar voor de it operatie.

Er is behoefte aan meer opbouw en het behalen van eczeem in een snel veranderende omgeving.

Bedrijfsomschrijving leen bakker is een gezichtsbepalend woonwarenhuis opgericht in 1918 en is sindsdien niet meer weg te denken uit het straatbeeld van winkelend holland en belgië. Met ruim 170 winkels en 2500 werknemers biedt leen bakker de consument een verfrissend en modern assortiment aan.

De potentieel van de anatomie ligt in het ontdekken van nieuwe trends en dit vacant te maakt voor alle klanten, zowel offline via de winkels als online via de webwinkel. Medewerkers zijn hoogmoedigheid op het concern en betrokken bij de klanten die de winkels en webshop bezoeken. Klantgericht denken staat hoog in het vlag en de focus van leen bakker ligt erop om de service en kwaliteit elke dag weer te verbeteren. Het dna van de “ leen bakker-medewerker ” bestaat dan ook uit een hands-on houding en ondernemerschap. Leen bakker is ambitieus en is constant bezig met vooruitgang, groei en vernieuwing. Om dit te kunnen realiseren en de business tactiek tot bloei te toelaten komen is it onmisbaar en zet men vol in op it. Namens leen bakker zijn wij, voor het servicekantoor in raamsdonksveer, enkel op zoek naar een head of it die in staat om de it transformatie te leiden en gezamenlijk met het team de volgende stap weet te realiseren. Omschrijving als head of it ben je te leen bakker toerekeningsvatbaar voor het aansturen van 10 tot 15 it professionals ( verdeeld over it operations, applicaties en ongelijkheid management ) en dien je als raadgever voor directie en belangrijke spartaans voor de business.

De it tak staat aan de vooravond van een belangrijke transformatie waarbij it zich richt op de toekomst en verandert naar een business partner. De eerste piketpaaltjes zijn gezet, maar als nieuwe head of it neem je met jouw leiderschap de lead in het realiseren van het nieuwe ecosysteem voor leen bakker inbegrepen de implementatie van kassasystemen, crm en erp. Ongeacht het applicatielandschap dient de sterk verouderde wegennet vorm verbeterd worden. Een it vorm dat 24/7 betrouwbaar, up-to-date en vernieuwend is. In je rol ben je operationeel, tactisch en tactisch toerekeningsvatbaar voor de realisatie en ( her- ) positionering van it te de organisatie. Je zorgt er voor dat het ambitieuze meerjarenplan vertaald wordt naar een it roadmap. In je roadmap houd je rekening met legacy, budget en scope. Vervolgens draag je zorg voor het opstarten en afrollen van de diverse projecten en werk je nauw gezamenlijk met de gevarixeberde stakeholders uit de business. Dit alles met als doel om met it de business te faciliteren en de anatomie te versterken. Profiel van kandidaat hbo/wo werk- en denkniveau met een afgeronde conditionering bij voorkeur in de vaarroute van bedrijfskunde of computerkunde aantoonbaar werkervaring als it manager minstens 10 jaar aantoonbare ervaring in het managen en challengen van it professionals bekende van en werkervaring in de retail sector is een sterke pre coachend / faciliterend leiderschap is een must ervaring met realiseren van it transformaties en ( grotere ) projecten op regio van erp en crm een heldere oordeel op regio van it, ervaring met het overtreffen van de “ oude ” it vorm en het initiëren van innovaties ter ondersteuning van de business ervaring met het door verpersonificeren van strategische / business vraagstukken naar operationeel niveau ervaring met het inrichten van portfolio management en het opstellen van een it roadmap, rekening houdend met spullen als budget, planning en scope bekende en ervaring op regio van ongelijkheid management uitstekende stakeholdermanagement vaardigheden en goed in staat om relaties te construeren – van directie tot operatie aanbod een uitdagende en oudste positie als head of it te een ambitieuze, energieke en sterk groeiende anatomie met de uitgelezen kans om de it transformatie te realiseren en hiermee bij te dragen aan de toekomst van de organisatie.

Ongeacht een zeer uitdagende inhoudelijke positie biedt leen bakker je alle mogelijkheden om jezelf te ( blijven ) vormen en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket ( inbegrepen auto van de zaak, toeslag en personeelskorting in de winkels ).

https://www.vindazo.nl/keywords/it-project-manager.html