Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Kadastrale kaart

Wel even de goede volgorde aanhouden, als je van plan bent een woning te kopen. Dus eerst zoveel mogelijk informatie over het huis inwinnen en pas dan bezig met zaken als een nieuwe vloerverwarming. Dat komt allemaal wel. Het is eerst belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen, een beslissing waar je geen spijt van krijgt. Je wordt tegenwoordig extra geholpen bij het maken van de juiste keuze, heel simpel door een kadastrale kaart te bekijken van het perceel waarop het huis staat.

Gegevens bieden je nieuwe inzichten over woning en perceel; zo neem je de beste beslissing

Via de website ze je het perceel liggen, met daarbij precies de perceelsgrenzen aangegeven. Het geeft je vaak toch weer nieuwe inzichten, de gegevens die je ziet zijn actueel en worden geleverd door het Kadaster. Aan de hand van de extra informatie kun je nog beter onderbouwd wel of juist niet voor het kopen van een huis kiezen. Bovendien kun je tegen betaling bepaalde informatie downloaden die al helemaal onmisbaar is als je de beste beslissing wilt nemen.

Download informatie over de hypotheek en de eigendomsrechten van het huis

Zo kun je een kadastrale kaart met maatvoering downloaden of een vergunning rapport. Ook beschikbaar is een kadastrale kaart rapport net als en kadastrale kaart met luchtfoto rapport. Heel veel informatie kun je ook halen uit de eveneens te downloaden eigendomsinformatie en hypotheekinformatie. Het is allemaal beschikbaar, met speciale danks dus aan het Kadaster dat bij de realisatie van al deze informatie bijgestaan wordt door Google  en Geogap. Een juiste beslissing nemen kan alleen als je alle informatie voorhanden hebt. Met de service die het Kadaster biedt, heb je die informatie. En bovendien is het prachtig om met de luchtfoto’s te spelen en ook je huidige perceel eens nader vanuit de lucht onder de loep te nemen.