Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Met Keeping zo snel mogelijk aan de slag

Met Keeping zo snel mogelijk aan de slag

De afgelopen weken hebben wij een van onze tijd besteed aan het verbeteren van de ervaringen die jij tijdens het gebruiken van Keeping zult hebben. Er waren enkele zaken die volgens ons beter konden of misschien wel gewoon beter moesten! Jullie waren zeer te spreken over de manier waarop jij direct kon starten met het bijhouden van uren. Maar wij hoorden ook dat het zelf uitzoeken van de manier waarop taken, klanten en projecten moesten worden ingesteld, een stuk beter kon. En wij hebben geluisterd!

Een persoonlijke introductie

“Binnen welke branche bent u werkzaam?” is een van de eerste vragen die wij aan jou stellen zodra je gaat werken met Keeping. Wij vinden dit uiteraard ontzettend interessant om te weten maar onze nieuwsgierigheid kwellen is niet ons enige doel. Tijdens de verdere introductie maken wij gebruik van voorbeelden die worden weergeven. Die stemmen we af op de branche waarin jij werkzaam bent. Zo hopen wij een heldere en fijne communicatie te weeg te kunnen brengen tijdens het gebruiken van Keeping.

Uren registreren? Dit gaat je zien.

De introductie die je tijdens het voor het eerst opstarten van Keeping gaat doorlopen heeft geeft een abstracte weergave van hoe uren worden ingevoerd. Jij maakt, gedurende de introductie, keuzes. En die keuzes worden zichtbaar. De abstracte weergave verandert dus met jou mee. Zo zie je duidelijk welke keuzes jij hebt gemaakt. Ook hebben wij een uitleg per keuze toegevoegd. Zo leer jij waarom bepaalde opties handig voor jouw situaties zijn.

 

Verrassingen? Nergens voor nodig.

Zodra jij klaar bent met de introductie heb je het volgende gedaan:

  1. Je hebt geleerd op welke manier je de uren gaat invoeren.
  2. Kennis gemaakt met een groot deel van de mogelijkheden die Keeping allemaal biedt.
  3. Jouw wensen in het gebruik van Keeping geïnstalleerd.

Er zijn dus écht geen verrassingen voor jou meer binnen het gebruiken van Keeping!

 

Keeping blijft dé website om het tijdregistratieproces flexibel in te kunnen richten. Je hebt de mogelijkheid om dit op allerlei manieren naar eigen wens vorm te geven en binnenkort kun je ook op uw smartphone gebruik maken van onze iOS of Android app. Voor meer informatie kunt jij op www.keeping.nl terecht.

https://keeping.nl/