Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Meest populaire galajurk kleuren

Het vinden van de perfecte galajurken gaat niet alleen over het kiezen van een flatterende stijl. Het gaat om het uitkiezen van de ideale kleur om je huidskleur, haarkleur, ogen, accessoires en soms zelfs de outfit van je date aan te vullen. Deze kleuren hebben elk jaar de baan van de prom geschommeld, maar dit jaar hebben ze hun plekjes veroverd als de meest populaire promokleuren van 2019.

Blauw        Jurk van veaul :https://www.veaul.com/nl/tag/galajurken-2019.html

Binnenkomen op nummer één is blauw. Deze klassieke tint is al enkele jaren een van de meest populaire galajurk-kleuren en het is gemakkelijk in te zien waarom. Dankzij een spectrum van tinten is er een blauw dat er voor iedereen geweldig uitziet. Zijn veelzijdigheid betekent ook dat deze kleur gemakkelijk terugkaatst tussen tientallen jaren en stijlen. Gaat u voor een klassieke look? Probeer iets op navy. Wilt u een meer moderne stijl? Ga kobalt. Naar vintage geleund? Babyblauw of poederblauw is misschien de juiste keuze voor jou.

 

Wit

Of je nu een zwoele beige jurk aantrekt of de dansvloer raakt in een gedurfde, helder witte promjurk, deze kleur blijft een van de populairste promokleuren. De populariteit is mede te danken aan zijn vermogen om perfect te zweven tussen klassieke glamour en modernere, modernere stijlen. Het combineert goed met zwarte accessoires, springt tegen rijkere huidtinten op en ziet er geweldig uit wanneer hij is vermaakt met edelstenen. Nog steeds niet overtuigd? Bekijk enkele van de witte jurken en naakte schede-jurken die op de best geklede lijst van de Grammy’s zijn verschenen. Als Lana Del Rey en Cardi B deze kleur kunnen laten klinken, kan jij dat ook!

 

Rood

Rood zal voor altijd een klassieker zijn. Het is zwoel, verfijnd, koninklijk en ronduit verbluffend. Het ziet er fantastisch uit of je huidskleur porselein, karamel of mokka is, en daarom blijft het jaar na jaar een van de populairste promokleuren. Bekijk deze prachtige kanten Jovani Prom-jurk. We houden van de kracht achter deze tint – het is perfect voor een meisje dat opvalt!

 

Zwart

Je kunt niet fout gaan met zwart. Dit is een kleur die altijd zowel verfijnd als sensueel zal zijn dankzij sterren als Audrey Hepburn en Rosemary Clooney, die hebben geholpen om de LBD (kleine zwarte jurk) tot een modest nietje te maken. Een van de voordelen van een zwarte jurk is het vermogen om kleine onvolkomenheden te verbergen. Zwart maakt je taille slanker en je buste groter, afhankelijk van de snit en pasvorm. Voor meer kleuren jurken kun je een kijkje nemen op Veaul online shop. Denk ook een aan betaalbaar ondergoed.

https://www.betaalbaarondergoed.nl/