Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Waarom is het een goed moment om Executive Assistant in Nederland te zijn?

Een Executive Assistant is de sleutel tot elke grote organisatie en is in staat om een succesvolle carrière op de arbeidsmarkt op te bouwen. Steden met grote aantallen multinationals en hoofdkantoren hebben veel Executive Assistant, Executive PA en PA vacatures. Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag hebben een groot aantal grote bedrijven die hoogbetaalde Executive Assistant Jobs opleveren. De Nederlandse economie groeit en in dit proces bieden veel start-ups nog meer carrièremogelijkheden voor Executive Assistants. Er is een mix van Nederlandstalige banen en Engelstalige banen. Echter, de meerderheid van de Executive Assistant Jobs zal het spreken van de Engelse taal als voorwaarde stellen.

Executive Assistant vacatures

Gezien het feit dat het een trend is dat executive assistenten meer betrokken raken bij steeds meer interessante zakelijke taken, is de keuze voor deze carrière steeds populairder aan het worden. Deze verandering van een administratieve rol is het gevolg van technologische vooruitgang en veranderingen in werkpatronen. Dit betekent dat veel executive assistenten nu deel uitmaken van het executive team. Dit zorgt natuurlijk voor meer voordelen en het belangrijke hogere salaris.

Executive Assistent Opleidingen

Nederland biedt nu trainingen aan voor iedereen die Executive Assistant wil worden. Er zijn CPD geaccrediteerde versies, IEAA geaccrediteerde versies en meer. De meeste zijn gevestigd in Amsterdam, maar je kunt ook opleidingen in andere steden vinden. Idealiter zou je voor een Executive Assistant opleiding in Nederland moeten kiezen die leidt tot een beroepskwalificatie die internationaal erkend wordt. Dit is van toepassing als je geen interesse hebt voor het werken buiten Nederland, vanwege de gemeenschappelijke eisen van werkgevers om in een internationale sfeer te kunnen werken. De economie heeft er nog nooit zo goed uitgezien om in Nederland Executive Assistant te worden. Echter, door de veranderende eisen van het bedrijfsleven zul je moeten blijven bijscholen, om een concurrerende arbeidsmarkt aan te kunnen.

http://souters.nl/