Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Keurmerkverhuizer.nl; hét verhuisbedrijf uit Rotterdam

Keurmerkverhuizer.nl is hét verhuisbedrijf uit Rotterdam bij uitstek voor uw verhuizingen. Wij bieden u lage verhuistarieven, kwaliteit en een goed service. Ons bedrijf doet op voorhand geen taxatiebezoek, waardoor wij veel goedkoper kunnen verhuizen dan andere verhuisbedrijven. Dit is alleen maar in uw voordeel natuurlijk! Onze offertes stellen we op op basis van de inventarisatielijst die u ons bezorgt via e-mail of via telefoon. Van zodra het offertebedrag is vastgelegd, doen wij de rest voor u. Moest het verhuizen wegens omstandigheden toch langer duren, dan passen wij onze offerte aan. Wij verhuizen niet alleen uw inboedel, indien nodig voeren wij ook meubels af die u niet langer nodig heeft.

Verhuisdiensten van verhuisbedrijf Keurmerkverhuizer.nl uit Rotterdam

Keurmerkverhuizer.nl biedt verschillende verhuisdiensten aan voor u. Dit allemaal op maat van uw noden en wensen. Een particuliere verhuizing of een bedrijfsverhuizing? Geen probleem. Een bedrijfsverhuizing vraagt natuurlijk heel wat meer organisatie en planning dan een particuliere verhuizing. Wij kunnen u hierbij helpen. Tijdens een bedrijfsverhuizing wil u natuurlijk alles zo snel mogelijk verhuisd hebben, zodat u snel weer aan de slag kan in uw bedrijf. Keurmerkverhuizer.nl heeft dé ervaring die er nodig is om een de verhuis van een bedrijf tot een goed einde te brengen. Wij beschikken over de nodige apparatuur en het nodige materiaal om uw gehele kantoor of gehele bedrijf te verhuizen. Daarnaast doe we ook seniorenverhuizingen en lichte herstelwerkzaamheden. Ten slotte bieden we nog een spoedservice aan. Dit wil zeggen dat wij u van dienst kunnen zijn wanneer er een last minute verhuis moet gebeuren (na een overlijden bijvoorbeeld).

Demonteren, verhuizen en monteren

Eerlijkheid en transparantie vinden we bij Keurmerkverhuizer.nl belangrijk. Daarom bieden wij u de beste verhuisservice aan. Tijdens de verhuizing en het transport is uw meubilair en inboedel helemaal verzekerd. Daarenboven zijn alle verhuizers verzekerd tegen beschadiging die kan ontstaan tijdens het verhuizen van uw spullen. Wij pakken uw spullen in in verhuisdekens of folie zodat er zeker niets beschadigd wordt tijdens het verhuizen. Ons verhuisteam is uitgerust met speciaal gereedschap om meubels te demonteren voor het verhuizen én te monteren na het verhuizen. Kasten, banken, en zelfs wasmachines, het is allemaal geen probleem voor ons verhuisteam. Wij zorgen er voor dat alles vlot en efficiënt verloopt.

Ontruimen en transporteren

Keurmerkverhuizer.nl is uw partner tijdens het ontruimen van uw woning. Een professioneel team staat dag en nacht klaar om u bij te staan tijdens het verhuizen. Wij bieden niet alleen een degelijke verhuisservice in Rotterdam aan, maar we helpen u ook met het ontruimen van uw woning. De woning bezemschoon maken, het wit verven van muren en plafonds, het verwijderen van schroeven en gordijnrails of het verwijderen van een vloer, ons team staat voor u klaar. Daarnaast bieden we ook een transportservice voor binnen- en buitenland. Heeft u geen transportmiddel voor uw meubilair of inboedel, geen probleem. Wij doen dit voor u! Dag en nacht, zeven op zeven staan wij voor u klaar om uw inboedel te verhuizen. Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij een transportservice aan. Tijdens het transport zijn uw goederen ook verzekerd.

Gaat u binnenkort verhuizen of kent u iemand die wel wat hulp kan gebruiken bij zijn of haar verhuis? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Keurmerkverhuizer.nl. Wij helpen u met het verhuizen en alles wat hierbij komt kijken.

https://www.keurmerkverhuizer.nl/