Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

iPhone scherm reparatie

iPhone scherm reparatie

De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen is het bedrijft waar je moet zijn als het gaat om een iPhone scherm reparatie. We zitten al vanaf 2011 in het vak en hebben sinsdien als meer dan 100.000 iphone voorzien van een nieuw scherm. Ik zal je kort wat vertellen over de unieke service en diensten van De Telefoon Reparatie Winkel. Als je binnenkomt overzie je direct heel de winkel. Je kan zels meekijken als ze aan je iPhone werken. Dit wekt enorm veel vertrouwen. In alle andere shops word je iPhone mee genomen naar achteren en kan jij niet zien wat ze er allemaal mee doen. Laat je iPhone scherm reparatie daarom ook altijd uitvoeren door profesionals en niet door van die duistere winkeltjes. 

 

Laat je iPhone scherm vervangen op locatie

De unieke dienst van De Telefoon Reparatie Winkel is het iphone scherm vervangen op locatie. Zij hebben een mobiele reparatie bus die voor de deur word geparkeert en binnen in de bus hebben zij een werkplaats gemaakt waar zij jouw iPhone scherm kunnen vervangen. Dit in natuurlijk erg handig. Zo kan je namelijk lekker door met je bezigheden terwijl je iphon in de bus een nieuw scherm gemonteerd krijg. Je kan de mobiele reparatie natuurlijk ook naar je werk laten komen of naar je sportclub. Ik had zelf nog nooit van deze service gehoord en kan tot op heden geen ander bedrijf vinden die dit aanbied. daarom vind ik het een unieke service.

tot 2 jaar garantie op je nieuwe iphone scherm

Je kan kiezen uit 3 verschillende iphone scherm reparaties. Om te beginnen de Compatible schermen. deze zin goedkoop en eigenlijk de minst goede kwaliteit. Deze raden ze dan ook niet aan. Dan hebben we de iPhone OEM schermen deze werd mij aangeraden. Dit zijn scherm die bijna niet van echt te onderscheiden zijn maar wel betaalbaar zijn. Dan hebben we nog de echte originele schermen. Zoals ik net al zei is de kwaliteit bijna hetzelfde als die van de OEM alleen betaal je de orginele dure Apple prijzen. laat je daarom goed informeren voor je een iPhone scherm reparatie laat uitvoeren. Je krijgt 2 jaar garantie op het volledig orgineel scherm en 1 jaar op de OEM schermen.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/iphone-reparatie-antwerpen