Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Betonnen aanrechtbladen in de moderne keuken

Weinig aanrechtmaterialen in de keuken worden meer verkeerd begrepen dan hoogwaardige betonnen aanrechtbladen. IJzersterk en hard als graniet of leisteen, beton kan beter passen in moderne keukenontwerpen dan gemanipuleerde of natuursteen, omdat het een moderne industriële esthetiek uitstraalt.

 

Beton kan worden geëtst

Wat bijdraagt aan de mystiek is het feit dat beton kan worden geëtst, met zuur gekleurd, gestempeld en verzegeld om een aanrechtoppervlak te creëren dat anders is dan bijna elk ander beschikbaar materiaal. Moderne betonnen aanrechtbladen zijn niet langer koude, onpersoonlijke platen van grijs beton. Vaker zijn het warme en glanzende oppervlakken die functioneel en ook opmerkelijk stijlvol zijn.

Als onderdeel van het installeren mag een ervaren team van professionals steunframes voor gootstenen installeren of bouwen. Dit omdat het van het grootste belang is dat het blad zelf niet het gewicht van de gootsteen gaat dragen. Als de gootsteen een onderbouwstijl is, wordt deze eerst op zijn plaats gezet. Is deze fase tot een goed einde gebracht, dan wordt vervolgens het blad eroverheen geïnstalleerd. Het aanrechtblad wordt meestal met constructielijmen aan de kasten gehecht nadat het zorgvuldig opgevuld is en geëgaliseerd is .

 

De voordelen van betonnen aanrechtbladen

Betonnen aanrechtbladen hebben veel voordelen, vooral het vermogen om te worden gevormd en gevormd om precies te passen bij uw keukenafmetingen en precies naar uw wens te worden afgewerkt. Met andere aanrechtmaterialen bent u vaak beperkt tot de kleuren en stijlen die beschikbaar zijn, maar beton biedt u een breder scala aan opties. Alleen keramische tegels bieden een vergelijkbare reeks keuzes.

 

Beton is opmerkelijk goed bestand tegen krassen

Hoewel beton niet krasvast is, is het wel opmerkelijk goed bestand tegen krassen, vooral in vergelijking met zachtere tegenmaterialen zoals een stevig oppervlak of laminaat. Ook beton kan worden aangepast door kleine voorwerpen in het bovenoppervlak te drukken. Glasfragmenten, stenen, schelpen en zelfs glasvezellampen kunnen worden ingebed.