Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

incasso no cure no pay

Incasso no cure no pay

Ondernemers heb je in alle soorten en maten.  Noem het maar op, de bouw, de gezondheidszorg, in de financiën,etc. Vaak is het bedrijf dan al jaren in familiebezit. Familiebedrijven worden deze ondernemingen genoemd.  De meeste van deze ondernemingen bestaan dan al decennia lang. In de loop van de jaren kunnen daarna allerlei problemen de kop opsteken. Dit is de laatste jaren bijvoorbeeld gebeurd in de landbouwsector. Veel boeren bedrijven konden daarop hun kop niet meer boven water houden door aangescherpte Europese regelgeving. De volgende generaties zijn daarna doorgaans niet meer bereid om de onderneming over te nemen. Ook zijn er de laatste jaren veel bedrijven in de problemen gekomen. De betalingstermijn van de rekeningen wordt vervolgens steeds maar langer opgerekt. Faillissementen onder deze bedrijven zijn vaak het direct gevolg.  Incasso no cure no pay kan hiervoor daarop de oplossing zijn.

 

Voordelen van Incasso no cure no pay inschakelen;

Als de debiteurdaarna niet betaalt kan dat diverse redenen hebben. Belangrijk is dat je daar dan achter komt, bij voorkeur zo snel mogelijk. Eventueel kan de oorzaak opgelost worden. Zo niet dan moet er daarop actie ondernomen worden. Doorgaans zal de MKB-er daarop een incassospecialist wat speciaal toegespitst is op Incasso no cure no pay inschakelen.

De mogelijkheden;

  1. De onderneming heeft zijn geld dan sneller op de bank. Een lening van de bank kan daarop voorkomen worden.
  2. Een failliete debiteur kan niets meer betalen.  Degene die het hardste roept wordt daarna als eerste betaald.
  3. No Cure No Pay, is daarop de standaard werkwijze van de deurwaarder.  Bij geen resultaat dus ook geen kosten.
  4. Kleine facturen kunnen vervolgens ook ter incasso aangeboden worden. Meestal worden er vervolgens geen dossierkosten berekend.
  5. Een procedure bij de rechter is daarna ook mogelijk als de klant  alsnog niet betaalt.  De bon wordt dan op die manier misschien alsnog betaald. Bijvoorbeeld door middel van beslaglegging op loon.  Een dergelijke procedure is echter wel erg kostbaar tegenwoordig.
  6. Wanneer debiteur niet daarop meer op het opgegeven adres woonachtig is.  Het incassokantoor kan de schuldenaar  daarna vaak nog wel vinden dan. Bij een goed incassobureau wordt daarvoor dan niets extra’s berekend.
  7. Ook met debiteurenbeheer kan Een incassopartij het bedrijf daarop van dienst zijn.  Een laatste aanmaning laten versturen noemen ze ook wel een pre incasso.  De kosten variëren per incassobureau.

 

Hoe een incassobureau inschakelen?

Online een opdracht aanbieden Incasso no cure no pay. Wanneer de onderneming vervolgens heeft besloten. Dat hij zijn rekening vervolgens gaat laten incasseren. De factuur moet daarna worden ingediend bij het incassokantoor. Je kan dit bij een goed incassobureau daarna online regelen. Er moet daarop een online account aangemaakt worden. De factuurgegevens moeten daarna ook worden ingevuld. Wanneer het door het incassobureau daarna ontvangen wordt, gaat men er direct mee aan de slag. De debiteur wordt aangeschreven en er worden vervolgens bij hem incassokosten in rekening gebracht. Wettelijke eisen bepalen daarna hoeveel er in rekening gebracht mag worden. Betaalt de klant de factuur vervolgens. Met de onderneming wordt daarna zo snel mogelijk afgerekend. Maar wat als de debiteur  nou dan nog niet betaalt? Dan kan het bedrijf naar de rechter stappen. Dit kan dan hoge kosten met zich meebrengen. Dus dit moet altijd vervolgens goed overwogen worden.

incasso

http://www.billincasso.nl/nl/incasso-no-cure-no-pay.html