Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Huis verkopen met overwaarde

Huizen stijgen jaarlijks enorm in waarde. De waarde van huizen zijn vooral gestegen door de enorme vraag ernaar. Je hebt jouw huis dus waarschijnlijk ooit voor minder gekocht. Dit is enorm gunstig voor jezelf. De overwaarde wordt berekend over de verkoopprijs minus de eventuele makelaarskosten en hypotheken.   

Oftewel de uitstaande schulden worden verrekend met de uiteindelijke verkoopprijs.   

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk overwaarde overhouden. Het is dan zaak dat je je huis snel verkopen kan, Zonder hoge kosten en voor de juiste prijs doet. Wij van Zelfwoonhuisverkopen geven je de juiste adviezen hierbij en laten de manieren zien waarop je kunt besparen op makelaarskosten.  

Maar hoe zorg je nou voor die overwaarde op je huis? Over het algemeen geldt; hoe sneller je een huis verkoopt, hoe sneller je van de overwaarde kunt genieten. Dit betekent niet meteen dat je de hoofdprijs krijgt voor je huis. De huizenprijzen stijgen, waardoor het zomaar kan zijn dat je huis nog meer waard kan worden. Wachten op dat moment is alleen niet altijd de beste keuze. Je kunt de markt niet voorspellen en weet dus nooit of wachten beter gaat uitpakken.  

Een huis met overwaarde is fijn en je wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk verzilveren. Duurt de verkoop van je huis langer, dan brengt dit natuurlijk een hoop onnodige kosten met zich mee. Je woning zelf verkopen op een snelle manier voor een zo goed mogelijke prijs is dus de kunst. Zelfwoonhuisverkopen helpt door snel een gericht en eerlijk bod te doen. Wij kijken naar de marktwaarde en verkoopcijfers van andere verkochte woningen. Wij werken zonder makelaarskosten en zonder voorbehouden. Zo haal je meer overwaarde uit je huis en maak je geen onnodige kosten!   

Geïnteresseerd geraakt om je huis met overwaarde te verkopen? Het is fijn om je huis snel en onder jouw eigen voorwaarden te verkopen want zo houd je meer overwaarde over. Maar Zelfwoonhuisverkopen kan nog meer voor je betekenen. Bekijk onze website voor de mogelijkheden.  

https://www.economy.nl/