Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Help, ik woon in Hengelo en mijn bedrijf heeft schulden

Daar zit je dan, je hebt een mooi bedrijf in Hengelo en alles lijkt goed te verlopen, totdat je de rekeningen niet meer kan betalen en ineens in de schulden beland. Vaak is er al heel wat aan vooraf gegaan, maar toch kunnen schulden ineens om de hoek komen kijken. Daarnaast is het nog niet eens altijd duidelijk waar de schulden zijn begonnen. Maar als je ze hebt dan wil je er toch graag zo snel mogelijk vanaf. Tenminste de meeste mensen willen dat.

Je kunt proberen zelf de schulden aan te pakken, maar zodra je te veel en lang bezig bent met het aflossen van de schulden wordt het plezier in je werk ook een stuk minder. Om te voorkomen dat je in een negatieve spiraal raakt of om de deuren van je bedrijf te sluiten, is er de mogelijkheid om een hulpverleningsorganisatie in te schakelen.

Hulp van een externe organisatie

In Nederland kennen we diverse organisaties die gespecialiseerd zijn in het bieden van hulp bij schulden. Een van deze bedrijven is bijvoorbeeld Oxyz. Oxyz heeft verschillende vestigingen door Nederland en zij helpen bij een schuldsanering en saneringsplan. Hierbij doorlopen ze verschillende stappen. Als eerst komen ze langs voor een kennismakingsgesprek en zorgen ze ervoor dat ze een duidelijk beeld krijgen van de totale financiële situatie. Dit totaal overzicht willen ze hebben, zodat ze een plan kunnen opstellen om jou uit de schulden te kunnen halen. Daarnaast bieden ze niet alleen hulp bij het aflossen van de schulden voor bedrijven maar ook voor de privé situatie. Met als doel om een faillissement te voorkomen.