Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Trampolines zijn veilig

Als klein kind was het iets geweldigs om te doen. Springen op de trampoline. Lekker al je energie eruit springen met je vriendjes en vriendinnetjes. Helaas hebben niet heel veel mensen tegenwoordig meer een trampoline in hun tuin staan. Vaak zijn ouders bang voor de ongelukken die kunnen gebeuren tijdens het springen. Maar dit is helemaal nergens voor nodig, want tegenwoordig is er juist alles aan gedaan zodat de trampolines zo veilig mogelijk zijn. In dit artikel worden een aantal producten besproken die de trampolines zo veilig mogelijk maken.

Het meestvoor de hand liggende ongeluk is dat de kinderen van de trampoline afvallen.
Zeker als je om de beurt op de trampoline springt en zo probeert je vriendje of vriendinnetje te lanceren ligt dit gevaar op de loer. Maar dit zal niet meer kunnen gebeuren door veiligheidsnetten kopen. Dit is een net want rondom de trampoline wordt bevestigd waardoor de kinderen er niet meer aan de zijkant vanaf kunnen vallen. Dit maakt
het springen van trampoline al een stuk veiliger.

Ook is het belangrijk om een goede trampoline randkussen te hebben. Dit is de meestal gekleurde rand die rondom de
trampoline zit bevestigd. Hieronder zijn namelijk de scherpe en harde onderdelen aanwezig van het stalen frame en de veren. Ook is het erg pijnlijk als het kind met bijvoorbeeld de hand tussen een van de veren komt dus het is erg belangrijk om hier een goede beschermrand over heen te plaatsen. Let bij het aanschaffen van de beschermrand op de grootte en de kwaliteit van het materiaal.

Het is dus niet langer nodig voor de ouders om zich zorgen te maken over ongelukken die kunnen gebeuren. De kinderen kunnen gewoon zorgeloos springen, salto’s maken en spelletjes spelen op de trampoline zonder dat er enig gevaar bij komt kijken door het veiligheidsnet en het randkussen.

http://www.trampolines.nl