Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Goedkope krabpaal online kopen?

Ben jij ook een kattenliefhebber? Dan heb je vast een of twee of zelfs meer katten in huis. Katten zijn echte gezelschapsdieren. Ze kunnen heerlijk op je schoot liggen als jij je netflix serie aan het kijken bent, ze kunnen heerlijk door je huis rennen en spelen terwijl jij dit hele tafereel aanschouwd en sommige kletsen er zelfs heel wat af. Als dierenliefhebber wil jij natuurlijk het beste voor jou kat. Niet alleen qua eten, maar ook qua vertier. Daar hoort dus ook een heerlijke slaapplek bij en als de ruimte het toe laat, een krabpaal.

Een krabpaal biedt vaak meerdere mogelijkheden voor jouw huisdier. Vaak zit er een huisje in verwerkt met een zacht ligplekje waarop jouw kat heerlijk kan slapen of rustig zitten soezebollen. De palen zelf zijn vaak bekleed met sisaltouw. Dat is niet zomaar. De reden hiervoor is namelijk dat katten hierin heel fijn hun nageltjes kunnen klemmen. Ze hebben goed houvast en kunnen dus via de palen naar boven klimmen.

Veel katten gebruiken dit soort palen ook om hun nageltjes te reinigen en scherp te maken. Krabpalen zijn vaak voorzien van meerdere verdiepingen. Sommige katten springen van het ene naar het andere plankje. Andere geven daar niets om en kiezen altijd voor het bovenste plankje om op te gaan liggen. Een muisje aan een touwtje of iets dergelijks hangt vaak ook in krabpalen. Zo biedt zo’n meubel eigenlijk optimaal plezier en voorziet het de kat in heel veel behoeftes.

Omdat niet iedereen zeeen van ruimte in huis heeft, zijn er ook compacte krabpaaltjes te koop met nog steeds veel functies. Uiteraard zijn de grootste natuurlijk het leukste. Maar zoals we al zeiden, dit moet wel in je huis passen en moet ook binnen je budget passen. Bij Krabpaalwebshop.nl vonden we hele leuke betaalbare krabpalen. Middelgrote en kleine modellen tegen leuke prijsjes. Neem gerust eens een kijkje! Kijk eventueel ook eens in de rubriek met accessoires zoals kattenspeeltjes en andere handige spulletjes voor jouw lieve huisdier.

https://www.krabpaalwebshop.nl/