Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

De lederen rugzak: een klassieker

De lederen rugzak is een klassieker van hoge kwaliteit, maar ook een handig en altijd trendy accessoire. Al duizenden jaren kennen en waarderen mensen uit alle culturen de bijna oneindige gebruiksmogelijkheden en het comfort van een klassieke lederen rugzak.

Voor vrouwen is de lederen rugzak een hoogwaardige vervanger voor de handtas. Het combineert design en elegantie met het praktische aspect van een grote handtas. De vele vormvariaties, de keuze van de leersoorten en -kleuren en het ontwerp van de leren rugzakken maken ze tot een universeel, hoogwaardig en praktisch accessoire dat u niet meer wilt missen als u het eenmaal hebt gekocht.

De lederen rugzak biedt losse ruimte voor alle accessoires zoals mobiele telefoon, laptop, boek, badhanddoek en ander keukengerei. Voor vrouwen is het de comfortabelere tegenhanger van de handtas, die meestal beperkt is in volume. Bovendien is een van de onderscheidende kenmerken van de handtas dat hij met een handvat of over 2 schouders kan worden gedragen, zodat hij zelfs bij een volle rugzak nog comfortabel op de schouders zit. Zware handtassen hebben de neiging om van de schouder af te glijden.

Bovendien houdt het soepele leer van de Cowboysbag rugzak aan de binnenkant droog en zorgt het voor relatief constante temperaturen in de rugzak gedurende een relatief lange tijd. Dus zelfs de laptop of de chocolade wordt niet te zacht voor tussendoor als het buiten warm wordt.

Inmiddels zijn er lederen rugzakken verkrijgbaar in verschillende soorten en ook kleuren, zodat men in principe voor bijna elk doel en voor elke gelegenheid de geschikte rugzak kan kopen. De vormen van de rugzakken zijn ook zeer verschillend, evenals de sluiting, die soms om te binden, soms om te openen, soms om te knopen, met of zonder gesp of verchroomde toepassingen, enz. Of het nu gaat om casual met jeans of ook om het kostuum in de kantoortijd, er is altijd wel een geschikte lederen rugzak!