Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Kaarten drukken

Wil jij een leuk presentje sturen naar vrienden, familie of jouw collega’s? Wil je een origineel presentje hebben, wat echt gewaardeerd wordt? Kaarten drukken is dan een goede suggestie. Hiermee kun jij jouw eigen presentje in elkaar zetten, door middel van een leuke afbeelding en zelf verzonnen tekst. Uiteraard kun je ook kaarten drukken als uitnodiging voor een feest of bijvoorbeeld een evenement. Er zijn met betrekking tot het drukken van kaarten ook legio mogelijkheden, zo kan de kaart opgevouwen, gevouwen maar ook bijvoorbeeld luik gevouwen. 

 

Wat zijn de mogelijkheden met kaarten en het laten drukken daarvan?

Je kunt ook kaarten drukken met foliedruk of een bepaalde UV lak. Maar wanneer het nu een geboortekaartje, trouwkaart, kerstkaart of uitnodiging betreft, er zijn vele mogelijkheden bij drukkerijen. Hieronder nog een aantal zaken waaraan je ook moet denken, wanneer je kaarten laat drukken:

 

  • Formaat van de kaart(en); A8 t/m A4 of een bepaald handmatig gekozen formaat;
  • Wijze van vouwen;
  • Bedrukking: enkelzijdig of full colour?;
  • Soort papier: kaftpapier, biotop papier, natuurkarton et cetera.

      Vele mogelijkheden waar je goed onderzoek naar dient te doen en waarnaar je goed

      moet informeren. Het materiaal kan namelijk ook invloed hebben op de kleur;

  • Afwerking van de kaart: enkelzijdig glans laminaat, dubbelzijdig met laminaat,

    dubbelzijdig plastificeren et cetera;

  • Extra opties zoals ronde hoeken, unieke code op de kaart, verticale perforatielijn

      et cetera.

Proefexemplaren laten drukken 

Overigens is het altijd aan te raden om een proefexemplaar te laten drukken en te kijken hoe die eruit komt. Optioneel is om ook enveloppen bij te bestellen, waar de kaart(en) in kan/kunnen. Het is ook leuk om een bijpassende kaart te laten drukken en te laten bezorgen, wanneer je bijvoorbeeld een magazine hebt laten drukken en deze uitbrengt. Dit brengt extra attentiewaarde met zich mee. Tot slot, doe vooronderzoek en laat je goed informeren naar alle mogelijkheden bij de specialist(en). Drukkerijen kunnen je er namelijk ook alles over vertellen!

 

https://www.peterprint.be/postkaarten-drukken.html