Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Goede gezondheid voor je huisdier

Een goede gezondheid voor je hond of kat is natuurlijk wat je wil. Veel dieren zijn ook gezond. Maar wanneer dit niet het geval is, wil je er natuurlijk voor zorgen dat dat wel zo is. Er zijn veel middelen op de markt waarmee je het welzijn van de dieren kun verbeteren. Veel van deze middelen zijn echter niet geheel op natuurlijke basis. Organimal heeft producten in het assortiment op natuurlijke basis. Met deze producten kun je echt welzijn van je huisdieren vergroten zonder je zorgen te maken over wat voor middelen je de dieren voorschotelt. Alle hulpmiddelen zijn geheel op natuurlijke basis en zorgen voor een natuurlijke bevordering van de welgesteldheid van uw huisdier.

 

Dieren ervaren ook stress. Eigenlijk op dezelfde manier als mensen. De dieren kunnen door allerlei oorzaken een gevoel van stress ervaren. De oorzaken kunnen echt van alles zijn. De meeste mensen kunnen zich er weinig bij voorstellen. Maar oorzaken als vuurwerk of bijvoorbeeld een verhuizing kunnen oorzaken zijn van stress. Maar ook minder duidelijke oorzaken zoals een indringer van het territorium van de kat is een veelvoorkomend oorzaak van stress. Voor deze stress katten is er een mooi product: Gedrag in balans. Dit product kun je de dieren toedienen, wanneer je symptomen van stress ziet.

 

De stress bij honden kan net zo behandeld worden. De honden gaan in tijden van stress overmatig blaffen en overmatig likken. Ook kunnen deze gevoelige dieren wegkruipen en gaan verstoppen wanneer ze stress ervaren. Het is slim om de oorzaken van de stress te achterhalen. Vervolgens kun je deze aanpakken. Als dit dan niet lukt kun je de middelen van Organimal gebruiken. Deze middelen zijn op basis van Oosterse en Westerse kruiden. Deze traditionele kruidengeneeskunde heeft rijke geschiedenis bij het bevorderen van de gezondheid van dieren. Daarbij is het stukken voordeliger dan een bezoek aan de dierenarts.