Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Een negen maanden boek als cadeautje of voor jezelf

Gefeliciteerd! Een van je beste vriendinnen, je zus, een collega, je partner is in verwachting of je bent zelf in verwachting. Of het nu gaat om een eerste zwangerschap of een tweede zwangerschap, in beide gevallen is het natuurlijk een erg spannende tijd waar je zoveel mogelijk herinneringen aan wilt blijven houden. Geef een origineel cadeau of koop een leuk cadeautje voor jezelf of je partner en kies voor een negen maanden boek.

Houd de belangrijkste momenten tijdens de zwangerschap bij in een negen maanden boek

Een negen maanden boek is erg compact qua formaat en biedt meer dan genoeg ruimte voor het bijhouden van de belangrijkste momenten tijdens de zwangerschap. Denk hierbij aan een foto van die ene belangrijke zwangerschapstest, foto’s van de babykamer, de gezellige babyshower met de belangrijkste personen samen, het geboortekaartje en een klein verslag van de bevalling. Een erg leuke herinnering om na de zwangerschap op terug te blikken!

Je hebt een ruime keuze uit verschillende boeken

Naast een negen maanden boek, heb je via Studio Ins en Outs de keuze uit veel meer andere boeken. Denk hierbij aan een kraambezoekboek en een schoolfoto boek. Zo weet je ook zeker dat je tijdens het opvoeden van de kinderen alle belangrijkste momenten vast kunt leggen en kunt blijven koesteren. De boeken zijn ontworpen in een neutraal design en is hierdoor een geslaagd cadeau om te geven en om te krijgen. Je bestelt de boeken voor een leuk prijsje en het ontwerp is net even wat anders dan standaard fotoboeken. Bestel meteen foto plakkertjes en je bent klaar voor een boek vol herinneringen!