Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Achteruitrijcamera’s voor elk voertuig!

Wij bieden de beste losse achteruitrijcamera voor iedere plaats op elk voertuig! Deze kunnen worden aangesloten op een al aanwezige monitor met een vrije video aansluiting of op een van onze speciale monitoren.

Zodra je een camera wilt plaatsten zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Belangrijke punten zijn bijvoorbeeld de kijkhoek van de cameralens. Je kan kiezen tussen een groot kijkhoek en een klein kijkhoek. Ook is het handig om te kijken of de camera’s beschikking hebben tot een stof- en waterdicht lens. Tijdens regenachtig weer wilt u natuurlijk nog wel goed beeld hebben. Dat u overdag goed beeld heeft is van belang, maar ook s ’nachts juist zicht hebben is even cruciaal. Als u regelmatig s’ nachts rijdt, is nachtzicht een functie waarvan u wellicht een voorkeur voor heeft. Gelukkig is dat ook een optie die kan worden toegepast. Zo zijn er nog een paar onderdelen, onder andere de microfoon, die handig kunnen zijn in het gebruik. Ook is er nog de keuze voor een camera verwarming. In koude toestanden kan condensvorming plaatsvinden. Daarvoor hebben we camera’s die zijn voorzien van cameraverwarming. Zodat u ook weer te allen tijde goed zicht hebt.

Een achteruitrijcamera monteren is niet ingewikkeld en kun je in de meeste gevallen gewoon zelf. Hiervoor plaats je de monitor en camera op de gewenste locatie in en op het voertuig en werk je de bekabeling netjes weg. Ook een achteruitrijcamera aansluiten op de elektrische bekabeling van het voertuig is over het algemeen niet ingewikkeld. Je kunt het systeem op verschillende plaatsen op de bekabeling aansluiten. De makkelijkste optie is om gebruik te maken van de sigarettenaansteker. Maar ook aansluiten op de bekabeling van het voertuig is als je een beetje handig bent zeer goed zelf uit te voeren.

Een systeem via ons laten inbouwen is mogelijk, bel naar 088-144 21 21 (ma-do 08:30-17:00 vr 08:30-16:00) of mail naar klantenservice@achteruitrijcamerawinkel.nl voor de mogelijkheden.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/