Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Glamping in Nederland

Ben jij ook alweer toe aan vakantie? Misschien ben je net terug, of is je laatste vakantie al weer een paar maanden geleden. Maar dat vakantieverlangen, dat kennen we allemaal. Maar de zomervakantie ligt nog zo ver weg.

Waarom  zou je wachten op de zomer en dan in een keer al je vakantiedagen in te zetten, als je eerder al een paar dagen kunt opnemen voor een lekker lang weekendje weg. Fijn genieten met zijn tweetjes of met je gezin. Ver reizen is niet nodig, want ook in eigen land valt liggen voldoende mooie plekjes waar je samen fijne dagen kunt beleven. Lekker uitwaaien aan de stranden van Noord-Holland, of ontspannen wandelingen over de Veluwe? Er is niets wat je tegenhoudt.

Ga Glampen bij een glamping in Nederland

Mogen we je een tip geven? Boek bij je volgende (mini-)vakantie eens geen hotel of B&B, maar kies voor een meer avontuurlijke manier van vakantievieren.

Als je vroeger “avontuur” wilde, ging je kamperen. Maar laten we eerlijk zijn, kamperen was best afzien. Worstelen met tentstokken, struikelen over scheerlijnen en luchtbedden die niet lekker lagen.

Glamping  (glamorous camping) is hierop het antwoord. Glampen combineert de vrijheid en natuurbeleving van het kamperen met het comfort en de luxe van een fijn hotelletje. Je verblijft in een tent of accommodatie die al voor je klaar staat als je aankomt. Je slaapt altijd in een goed bed en bent van alle gemakken voorzien, zelfs een eigen keuken en sanitair.

Bovendien verblijf je op een speciaal door ons geselecteerd vakantiepark. Bij de selectie hanteren wij hoge normen, waardoor je erop kunt rekenen dat je je helemaal nergens druk over hoeft te maken. Niet alleen bieden onze parken alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde tijd, maar ze zijn vaak ook bijzonder goed gelegen. En we zijn altijd op zoek naar bijzondere en mooie locaties om ons aanbod uit te breiden.

Ook in Nederland heb je een ruime keuze aan vakantiemogelijkheden. Het is vaak maar een uurtje rijden, maar het voelt als een andere wereld. Kies bijvoorbeeld een safarilodge of wellnesslodge in Overijssel, een tentvilla in Gelderland, een huisje in Friesland of een strandhuisje in Zeeland.  

Met glampings.com is een mini-vakantie in eigen land altijd een succes!

https://www.glampings.com/glampings/nederland