Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Onesessioncoaching tegen Hoogsensiviteit

Als hoogsensitief persoon ben je meestal creatief in het zoeken en vinden van oplossingen, dan kun je op je eigen kracht erg ver komen. Alsnog kun je dan op een moment jezelf tegenkomen en dat je meer in je mars hebt dan dat je eruit haalt. Op een moment loopt iedereen tegen dingen in jezelf die je het liefst voor je uit wil schuiven. Er is een kans dat je een hoogsensitief persoon bent. Een HSP is iemand die meer gevoelig is voor zijn omgeving dan de meeste anderen. Hier valt mee te leven allen als je precies weet wat er gaande is, dan kun je er beter mee leren om te gaan.

De bekendste hsp kenmerken vind je hier op een rij: Je loopt vast in het contact leggen met anderen, woede of slechte emoties van anderen neem je snel in je op en je gaat je daardoor negatief voelen, je voelt je vaak alsof je een heel vol hoofd hebt, je gevoel en je verstand zitten niet op een lijn. Ook heb je het gevoel dat je niet kunt afrekenen met de steeds terugkerende patronen en je hebt het gevoel alsof je leven op de ‘rem’ staat.

Ben je zelf nog aan het verkennen en oriënteren? Dan kunt Onesessioncoaching je daarbij helpen. Het meeste profiel heb je aan Onesessioncoaching wanneer je een echte behoefte hebt aan een aanpak die grondig is, waardoor je niet mee rachter de feiten aan blijft rennen. Wanneer je dus de behoefte hebt om eindelijk eens grip te krijgen op de problematiek. Dan heb je zeer waarschijnlijk hulp nodig van een coach die gespecialiseerd is in dit soort problematiek. Een coach die eigenlijk dezelfde eigenschappen deelt en uitstekend in staat is om er anderen bij te helpen. Die coach is Felix Brabander van Onesessioncoaching.nl