Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Samen nieuwe herinneringen maken

Mensen zijn sociale wezens. Het liefst zouden we ons de hele dag omringen met vrienden, familie en geliefden. Als we ook maar even een reden zien, zoeken we elkaar op. We gaan naar de stad voor een drankje of spreken met elkaar af voor een etentje thuis. En als we geen reden zien, dan verzin je die toch gewoon?

Zolang het gezelschap niet al te groot is, is afspreken nog goed te doen. Je legt de agenda’s naast elkaar, prikt een moment en spreekt een ontmoetingsplek af. Maar wanneer de groep groter wordt, wordt afspreken lastiger. Niet alleen omdat het een grotere puzzel wordt om de agenda’s op elkaar af te stemmen, maar ook omdat je niet overal meer terecht kunt.

Een etentje met zes mensen kun je nog prima thuis organiseren. En ook bij restaurants kun je prima terecht. En met een kleinere groep kun je ook heel makkelijk accommodatie vinden om samen een weekend door te brengen. Maar wanneer je met meer mensen komt, nemen je opties snel af. Want waar kun je terecht voor een groepsaccommodatie voor 18 personen?

Twentse gastvrijheid

Kom naar Twente, want heten we je –ook met grote groepen- van harte welkom. De Kapshoeve is een accommodatie voor groepen van 18 personen zoals je die maar zelden tegenkomt. Je verblijft in een boerderij in traditioneel Twentse stijl.

De accommodatie ligt op een uitgebreid vakantiepark met veel voorzieningen waar je gebruik van kunt maken. Zo kunnen de kinderen hun energie kwijt in de binnen- en buitenspeeltuin. Als je geen zin hebt om te koken, kun je terecht in het restaurant. En als je zin hebt om iets actiefs te doen, kun je (onder meer) terecht bij de fietsverhuur, de bowlingbaan of de shortgolfbaan.

Vervelen zit er dus niet in, bij de Kapshoeve. Tegelijkertijd biedt de boerderij, door haar ligging, je voldoende privacy. Je hoeft dus niet te maken te krijgen met andere gasten als je dat niet wilt.

De Kapshoeve heeft dus alles wat je nodig hebt om, ook met grote groepen, een geweldig weekend te hebben. Een weekend waar jullie nog vaak aan zullen terugdenken. Je bent hartelijk uitgenodigd om nieuwe herinneringen te komen maken bij de Kapshoeve in Twente.

https://kapshoeve.nl/groepsaccommodatie-18-personen