Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Geef uw bedrijf een buitenruimte!

Frisse lucht en tijd in de zon maakt uw werkdag vaak makkelijker. Uw lunchpauze voelt als een écht rust moment en zo kunnen u en uw medewerkers met nieuwe energie van start! Als u geen gelegenheid heeft om buiten uw gebouw te genieten van de buitenlucht, heeft u dan al eens gedacht aan groendaken? Dit kan namelijk privacy, sfeer en groenbeleving geven aan uw bedrijf. Aangepast op uw binnenruimte, voorkeuren en de mogelijkheden die uw locatie biedt, kunnen vakkundige specialisten met ervaring een groene oase bouwen op uw dak!

Zie de mogelijk van een natuurdak of daktuin op uw locatie

Voor recreatie kunnen groendaken vele keuzes geven. Als u graag wat natuur terug wilt brengen in uw werkomgeving, kan een natuurdak een goede oplossing zijn. Hierbij trachten specialisten om groendaken aan te laten sluiten op de oorspronkelijke natuur en de biodiversiteit van een landschap of omgeving. U kunt dan genieten van de flora en fauna die ontstaat op uw dak. Als u meer aan het zoeken bent naar iets wat laat denken aan thuis, kunt u overwegen te kiezen voor een daktuin. Deze oplossing zorgt voor meervoudig ruimtegebruik in de vorm van recreatie, lunchen, werken, overleggen enzovoort. Natuurlijk zijn er behalve deze, nog meer groendaken mogelijk die specialisten kunnen aanbieden!

Aanpassingen aan groendaken maken op een veilige manier

Er zijn meerdere varianten groendaken mogelijk die op functionele wijze kunnen worden toegepast voor uw buitenruimte. Welke mogelijkheid u ook kiest, er wordt door specialisten gedacht aan valbeveiliging. Bij de ontwikkeling van uw buitenruimte worden op maat gemaakte oplossingen gezocht, zodat u veilig gebruik kunt maken van uw vernieuwde dak. Er zijn verschillende producten en materialen beschikbaar voor zowel hekwerk als veiligheidslijnen en rails. Voor veilige toegangsmogelijkheden kunt u denken aan kooiladders, looppaden, trappen enzovoort. U kunt bij deze specialisten gegarandeerd vakkundige veiligheid verwachten!

Een groene beleving is ook voor u een optie!

Van het deskundig monteren van valbeveiliging, tot alle mogelijkheden uitzoeken voor uw dak. Een echte groendaken specialist wilt graag moeite doen voor het beste resultaat. Zij geven uw werknemers nieuwe energie door verfrissende oplossingen te ontwerpen op uw dak. Een groene beleving is overal een optie, alleen moet u de investering willen maken. Waar wacht u nog op? Geef uw bedrijf de buitenruimte die het verdient!